ARAG
ARAG zoekt jou: ‘’’Help jij ons om het recht toegankelijk te maken voor iedereen?’

Leuk om jou hier te ontmoeten! Wij zijn ARAG. Misschien ben je onze naam al weleens tegen gekomen. Niet zo gek, want wekelijks zie je ons logo terug op televisie. Sinds 2011 zijn we namelijk trotse partner van de KNVB Scheidsrechters. Wat wij nog meer doen? We doen er alles aan om de beste juridisch probleemoplosser van Nederland te zijn. Wij zijn gedreven om mensen echt te helpen en streven naar gelijke kansen voor iedereen. Dat doen we door het recht betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen.
Om onze ambitie waar te maken, hebben we mensen zoals jou nodig. Als startende jurist bij ARAG krijg je direct je eigen dossiers die je van begin tot eind zelf afhandelt. Als jurist ga je aan de slag binnen het Privaatrecht, Arbeidsrecht of Letselschade. Maar je kan bijvoorbeeld ook onze klanten te woord staan op ons Service Center.
Heb je geen juridische opleiding? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden voor jou bij ons. Wat dacht je van een uitdagende baan bij Finance en Control, onze IT-organisatie of bij Marketing en Communicatie. Kortom bij ARAG voldoende mogelijkheden voor die eerste stap in de juridische/financiële dienstverlening.

Elke dag uitdagend werk
Je las het net al: bij ARAG krijg je ontzettend veel vrijheid en verantwoordelijkheid, toch helpen we je ook graag verder in jouw carrière. Je staat namelijk van begin af aan direct in contact met veel verschillende klanten. Je voorziet hen van juridisch advies. Uiteraard met het doel om een zaak tot een succesvol einde te brengen. Die zelfstandigheid is natuurlijk fijn, maar er is altijd voldoende ruimte om te sparren met jouw collega’s. Aan begeleiding geen gebrek: ervaren collega’s helpen je graag in jouw verdere ontwikkeling.
De rechtsgebieden waar je dagelijks mee bezig bent, zijn zo breed en divers dat je elke dag weer andere zaken te zien krijgt. De jurisprudentie en geldende regels zijn aan verandering onderhevig. Dat maakt jouw werk voor ARAG elke dag anders. Toch krijg jij binnen ARAG de kans om aan te geven waar jouw interesses liggen. Hierdoor bouw je expertise op die je later met collega’s kunt delen. Ook voor niet-juridische functies liggen er veel verschillende uitdagingen. Jouw ideeën en werkzaamheden helpen ARAG in haar ambitie om de beste juridische probleemoplosser van Nederland te zijn.

Een nieuwe manier van werken: Smart Work@ARAG
Tijdens de coronapandemie ontwikkelde ARAG een nieuwe manier van werken. We noemen dit Smart Work@ARAG. Samen met het team wordt bepaald welke manier van werken het beste past. Welke dagen werken jullie samen op kantoor en welke dagen besluiten jullie om vanuit huis te werken? Binnen ARAG krijg je veel vrijheid om je werk in te delen zoals dat het beste bij je team en jou past. Door deze manier van werken is er veel flexibiliteit. Bij ARAG werk je wanneer je wilt en waar je wilt. Zo log je thuis net zo eenvoudig in op je laptop als binnen één van onze vijf kantoren. Wel zo prettig, als je voor het eten nog even wilt sporten, of je trouwe viervoeter nog eens extra wilt uitlaten.

Heb je toch liever direct contact met jouw collega’s? Kom dan gerust één of meerdere dagen naar kantoor. Al onze vestigingen zijn volledig ingericht op deze nieuwe manier van werken waar je dagelijks leuke (nieuwe) collega’s ontmoet, die net als jij gedreven zijn om het recht toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

Missie ARAG

Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij onze uitgangspunten.

Kernactiviteiten ARAG

ARAG biedt rechtsbijstandverzekeringen aan, aan particulieren en bedrijven. Van de verzekerden neemt ARAG de financiële risico's over die ontstaan bij een juridisch geschil. De meeste zaken worden door onze eigen juridische specialisten behandeld.

 • Juridisch advies
 • Rechtshulpverlening
 • Verzekeringswezen

Manier van zaken doen

 • Business to Business
 • Business to Consumer
 • Business to Business to Consumer

Waarom kiezen voor ARAG

 1. Open cultuur & collegiale werksfeer
 2. De juiste balans van zelfstandigheid en begeleiding voor jouw optimale ontwikkeling
 3. Goede opleidingsmogelijkheden
 4. Specialisatiemogelijkheden
 5. Balans tussen werk & privéleven
 6. Stabiele organisatie met 60 jaar ervaring

Bedrijfscultuur ARAG

Formele cultuur Informele cultuur
Overwerken Reguliere werktijden
Platte organisatie Hiërarchisch
Teamverband Individueel werken
Veel begeleiding Zelfstandig
Veeleisend "Normale" werkdruk

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers
In Nederland 745
 

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren Duitsland
Hoofdkantoren NL Leusden
 
Vestigingen in Nederland
Amsterdam, Roermond, Rotterdam, 's-Gravenhage
Startsalaris ARAG
Start Na 2 jaar
HBO € 32500,- € 37500,-
WO € 37500,- € 42500,-
 

Gemiddeld bruto startsalaris op basis van een 38-urige werkweek inclusief vakantiegeld en 13e maand en normale beoordeling.

Daarnaast kent ARAG een zeer gunstige pensioenregeling, een sportprogramma gratis fruit en nog veel meer leuke voordelen.

(Gemiddelde bruto startsalaris inclusief vakantiegeld)

Sollicitantenprofiel ARAG

Gezochte competenties

Zeer belangrijk:
 • Zelfstandigheid
 • Samenwerken
 • Resultaatgericht
 • Overtuigingskracht
 • Ondernemersschap
 • Onderhandelen