Defensie
Werken bij Defensie

Generatie D wil beschermen wat ons dierbaar is. Samen dragen we bij aan vrede, veiligheid en vrijheid in de wereld – nu en in de toekomst. Wil jij ook iets betekenen? En ben je nu bezig met een MBO-, HBO- of WO-studie? Dan hebben wij een geweldige deal voor je: straks een mooie startfunctie bij de Defensie én nu je volledige opleiding betaald. Ontdek hier alles over de Defensie Studiedeal en meld meteen je aan!

Over Defensie
Vanuit vier krijgsmachtdelen verdedigen onze militairen Nederland, komen ze op voor andere landen en ondersteunen ze bij rampen. De Marine, de Landmacht, de Luchtmacht en de Marechaussee richten zich op operaties op zee, land en in de lucht en zorgen daarmee voor vrede, veiligheid, vrijheid en welvaart. Daarnaast hebben we het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie. Het DOSCO levert ondersteunende producten en diensten aan de krijgsmachtdelen, zoals voedsel, gezondheidszorg, oefenterreinen en onderwijs. De Defensie Materieel Organisatie zorgt dat onze militairen kunnen werken met modern, robuust en veilig materieel.

Generatie D wil iets kunnen betekenen. Samen strijden we voor een wereld waarin mensen in veiligheid kunnen leven. Een zware en verantwoordelijke taak, maar ontzettend belangrijk. Ieder mens heeft recht op vrede, veiligheid en vrijheid en daar zetten we ons graag voor in. Geef jouw carrière een vliegende start en sluit je aan bij Generatie D!

Waarom kiezen voor Defensie

Waarom kiezen voor Defensie
Bij Defensie kun je alle kanten op, op alle niveaus. Van techniek of communicatie tot medische zorg en logistiek. En we hebben niet alleen allerlei verschillende vakrichtingen, maar ook verschillende opleidingen. Je kunt bijvoorbeeld een MBO-opleiding van VEVA doen, een BBL-opleiding, een studiedeal óf verschillende vaktechnische opleidingen.

Wat je ook doet bij Defensie: Generatie D gaat door waar anderen stoppen. Een baan bij Defensie is daarmee een investering in je toekomst. Je leert een vak, doet unieke werk- en levenservaring op en ontwikkelt belangrijke competenties zoals discipline, samenwerken, flexibiliteit, stressbestendigheid en verantwoordelijkheid. Stuk voor stuk vaardigheden die tijdens je carrière goed van pas komen – of je die nu binnen of buiten Defensie voortzet.

Vind jouw rol
Benieuwd of een baan bij Defensie iets voor jou is? Op werkenbijdefensie.nl lees je alles over de verschillende vakrichtingen, rollen en opleidingen. Wil je Defensie écht leren kennen? Meld je dan aan voor een event of webinar, en maak kennis met onze militairen en vakspecialisten!

Op de hoogte blijven van werken bij Defensie? Volg ons dan op Facebook en Instagram !

Startsalaris Defensie
Geen informatie