Fugro
Algemeen

Wie wij zijn
Fugro is wereldwijd de toonaangevende Geo-data specialist. We verzamelen en analyseren uitgebreide informatie over de aarde en de daarop gebouwde structuren. Door geïntegreerde data-acquisitie, analyse en advies, maken we met Geo-data inzichtelijk wat nodig is om onze klanten te helpen hun assets op een veilige, duurzame en efficiënte manier te ontwerpen, bouwen en exploiteren.

We werken over de hele wereld en hebben ongeveer 9000 getalenteerde medewerkers in dienst in 61 landen. Door het inzetten van onze gespecialiseerde assets en geavanceerde digitale oplossingen, leveren we een essentiële bijdrage in het creeren van een veilige en leefbare wereld.

Traineeship bij Fugro
Je houdt van een uitdaging. Omdat een regulier carrièrepad niet past bij je ambitie, bereid je je voor op een sleutelpositie in onze internationale, zeer innovatieve omgeving.

Je ambities zijn grenzeloos en je hebt een ondernemende en hands-on drive om impact te maken.

Wil jij bijdragen aan onze missie om een veilige, leefbare wereld te creëren? Meld je dan aan voor ons traineeship. Het biedt je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen in een internationale onderneming. Gedurende een periode van 2,5 jaar - waarvan een deel plaatsvindt in de Verenigde Staten, de UK, Europa, Dubai, Australië of Singapore - maak je kennis met verschillende onderdelen van ons bedrijf.

 

Waarom kiezen voor Fugro

If you want to contribute to our mission to create a safe and liveable world, join Fugro!

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers
In Nederland 1200
Internationaal 9000
 

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren Nederland
Hoofdkantoren NL Leidschendam-Voorburg
 
Vestigingen in Nederland
Amsterdam, Arnhem, Breda, Groningen, Pijnacker-Nootdorp, Utrecht, Weert
Startdisciplines van Fugro
IT / Data, Consultancy, Kwaliteit, arbo en milieu, Management, Management traineeships, Techniek, Wetenschap / R&D, Offshore, Operations / Service, Sustainability

Branches van Fugro

  • Ingenieursbureaus
  • Technisch ontwerp en adviesbureaus

Opdrachtgevers zijn: olie- en gas-industrie, (semi-) overheden, bouwfondsen/projectontwikkelaars, aannemers, particulieren.

 

Startsalaris Fugro
Start Na 2 jaar
HBO geen info geen info
WO € 42500,- geen info
 

Het salarisbedrag dat aan een nieuwe medewerker wordt aangeboden is afhankelijk van kennisniveau, vakgebied, werkervaring e.d.

 

(Gemiddelde bruto startsalaris inclusief vakantiegeld)

Stagemogelijkheden Fugro

  • Stage in Nederland.
  • Afstudeerstage in Nederland en het buitenland.
  • Projecten/werkopdrachten in Nederland.

Naast legio mogelijkheden voor stage-periodes en afstudeer-opdrachten, biedt Fugro ook langdurige (vakinhoudelijke) traineeships aan, op diverse functies/werkplekken binnen Nederland dan wel Europa (zie startfuncties). Meer info is te vinden op onze websites www.fugro-nederland.nl en www.fugro.com