LYNX
Werken bij LYNX

Met jouw ambitie en passie voor beleggen draag jij bij aan het succes van LYNX!

 

Om aan zoveel mogelijk beleggers over te brengen dat LYNX voor hen de nummer één keuze is als het om online beleggen gaat, zijn wij continu op zoek naar nieuwe werknemers om ons team te versterken.


Over LYNX
Wij willen alle beleggers de beste handelsmogelijkheden op beurzen over de gehele wereld bieden. Met dit doel is LYNX in 2006 gestart in Nederland. Inmiddels bieden wij ons product in negen verschillende Europese landen aan. Het is geen toeval dat we in korte tijd zijn uitgegroeid tot een grote partij binnen Europa. We werken er iedere dag aan om onze dienstverlening te verbeteren. Voor ons geldt namelijk één ding: het succes van onze klanten. Om aan zoveel mogelijk beleggers over te brengen dat LYNX voor hen de nummer één keuze is als het om online brokers gaat, zijn wij continu op zoek naar nieuwe werknemers om ons team te versterken.

 

Altijd al willen werken binnen een informele omgeving en platte organisatiestructuur?

Heb jij een passie voor beleggen en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van LYNX? Dan zijn we ontzettend benieuwd naar jouw talent. We bieden bij LYNX een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis lunch van onze kok en uitjes & borrels. Maar bovenal een werkplek waar je de vrijheid krijgt om te ondernemen en te excelleren. Heb je een goed idee? Ga er mee aan de slag! Vind je dat dingen anders kunnen? Neem ons mee in jouw vernieuwende plannen!

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren Nederland
Hoofdkantoren NL Amsterdam
 
Vestigingen in Nederland
Amsterdam
Startdisciplines van LYNX
Automatisering / ICT, Consultancy en beleid, Financieel / administratief, Management, Marketing, Techniek, Verkoop

Branches van LYNX

  • Beleggingsinstellingen
Startsalaris LYNX
Geen informatie