MN
Hart voor harde werkers

MN werkt aan de financiële toekomstvoorziening van bijna twee miljoen mensen. Dat doen we door de uitvoering van pensioen- en sociale regelingen en verzekeringen voor onze opdrachtgevers. Naast het uitvoeren van deze taken adviseren wij onze opdrachtgevers. Hierbij streven wij zowel naar financieel als maatschappelijk rendement en langetermijnwaardecreatie voor onze stakeholders. Efficiënt, met aandacht voor mens en omgeving, beheren wij ruim 130 miljard euro. Een duurzame uitvoering van de regelingen geven wij vorm door transparante, eerlijke, klant georiënteerde en duurzame producten voor de deelnemers te ontwikkelen en uit te voeren. Onze visie op een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering is dat we de eisen die wij aan anderen stellen ook aan ons zelf opleggen: een transparante governance, een goed personeelsbeleid, een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk en een duurzaam inkoopbeleid

 

Carrière bij MN
Kiezen voor MN betekent kiezen voor een organisatie die investeert in jouw talent. Dat begint bij het uitnodigende onboarding programma en eindigt waar jij wilt dat het eindigt. Persoonlijke ontwikkeltrajecten? Jouw vakinhoudelijke grenzen verkennen én oversteken? Bij MN gaat de financiële wereld voor je open. Je gaat dus aan de slag bij een van de grotere spelers in de pensioenwereld en help jij met jouw passie voor het vak, de wereld een stukje verder.


Stages
Een stage bij MN is meer dan 'zomaar' een stage. Omdat je vanaf dag één een bijdrage levert aan de pensioenen van 2 miljoen Nederlanders. Omdat je aan de slag gaat bij een organisatie die bijna 130 miljard euro vermogen beheert. En omdat we stagiairs als volwaardige MN'ers zien, met alle verantwoordelijkheden en ontwikkelkansen die daarbij horen. Spreekt dat je aan? Verken de wereld van MN en ontdek waar jij het beste tot je recht komt!


MN Traineeship
Ben jij net WO afgestudeerd? Start je carrière bij MN als trainee! Het Traineeship bij MN duurt een jaar en start per september. In een jaar vervul je twee opdrachten binnen jouw aandachtsgebied. Naast de opdrachten word er een uitgebreide ontwikkelprogramma aangeboden.


Wat biedt MN?
Bij MN sta je nooit stil. MN vindt het belangrijk dat er continu aan de ontwikkeling van haar medewerkers wordt gewerkt. Vandaar dat er verschillende opleidings- en cursusmogelijkheden worden aangeboden. Buiten de mogelijkheden om te ontwikkelen, worden medewerkers vanuit ‘MN Werkt!’ gestimuleerd om flexibel/thuis te werken. Ook biedt MN verschillende faciliteiten aan om te sporten (interne sportschool) en te ontspannen.

Missie MN

Complex. Dynamisch. En maatschappelijk uiterst relevant. Dat is het speelveld van MN. Met een beleggingsportefeuille van ruim 123.5 miljard euro behoren we tot de drie grootste institutionele vermogensbeheerders van Nederland. Toch hebben we het veel liever over ons onderscheidend vermogen, namelijk het vermogen om meer dan 2 miljoen mensen van een toekomstvast pensioen te voorzien. Hoe? Door geld voor later nu te laten tellen.

Bedrijfscultuur MN

Breed Gespecialiseerd
Dynamisch Stabiel
Eigen kamer Kantoortuin
Extern gericht Interne focus
Formele cultuur Informele cultuur
Formele dresscode Casual
Grote organisatie Kleine organisatie
Mobiele werkplek Vaste werkplek
Nationaal Internationaal
Overwerken Reguliere werktijden
Platte organisatie Hiërarchisch
Teamverband Individueel werken
Traditioneel Jong bedrijf
Up or out systeem Diverse loopbanen
Vast salaris Prestatiegebonden
Veel begeleiding Zelfstandig
Veeleisend "Normale" werkdruk

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers
In Nederland 990
 

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren Nederland
Hoofdkantoren NL 's-Gravenhage
 
Vestigingen in Nederland
's-Gravenhage
Startdisciplines van MN
Automatisering / ICT, Financieel / administratief, Juridisch, Management, Management traineeships, Marketing, Personeel / organisatie

Branches van MN

  • Bankwezen
  • Beleggingsinstellingen
  • Financiële instellingen
  • Leasemaatschappijen
  • Pensioenfondsen
  • Verzekeringswezen
Startsalaris MN
Geen informatie