PEAK-IT
PEAK-IT

PEAK-IT is IT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten niet alleen continuïteit, maar ook een goede service bieden. In onze ogen is de mens een cruciale factor op een IT-afdeling. Omdat jij als IT-professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zo kun jij het beste uit jezelf halen, ontwikkelen en groeien.

9+ organisatie

Jouw carrière staat bij ons centraal. Daarom is de 9+ organisatie bij ons ingevoerd. Dit betekent dat we je verrassen, een stapje verder gaan en ons enthousiasme voor enerzijds IT en anderzijds voor het ontwikkelen van professionals uiten. Soms zit dat ‘m in kleine dingen, soms in een groots gebaar. Waar het om gaat is dit: we hechten belang aan het overtreffen van verwachtingen

Missie PEAK-IT

PEAK-IT is uw business partner op het gebied van IT-beheer, -support en -advies. Wij denken met u en uw organisatie mee en kijken naar de korte én lange termijn. Continuïteit en service+ staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds onze oprichting in 2005 zijn we uitgegroeid tot een solide business partner met ruim 400 medewerkers door heel Nederland.

Onze visie luidt: ‘IT is een hefboom en ‘driver’ voor de business’. Ons doel is dan ook om door middel van een optimale inzet van IT de end user productivity te verhogen en zakelijke meerwaarde te creëren. Onze volgende diensten dragen hieraan bij.

Waarom kiezen voor PEAK-IT

PEAK-IT is een organisatie waar vertrouwen en vrijheid gegeven wordt. De collega's werken erg hard, zijn professioneel, maar gaan informeel met elkaar om. Iedereen binnen PEAK-IT gaat voor het best haalbare resultaat, maar daarin wordt het menselijke aspect niet vergeten.
De tevredenheid van medewerkers wordt erg belangrijk gevonden, zo wordt er elk kwartaal een NPS meting gedaan en kijkt de directie naar zaken die verbeterd kunnen worden t.a.v. medewerkerstevredenheid. Uit deze NPS score komt ook naar voren dat de werksfeer, opleidingsmogelijkheden en gezelligheid onder collega’s (mede door de leuke uitjes, o.a. naar het buitenland) maakt dat men graag bij PEAK-IT werkt.

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren -
Hoofdkantoren NL -
 
Vestigingen in Nederland
Eindhoven, Gooise Meren, Rijswijk
Startsalaris PEAK-IT
Start Na 2 jaar
HBO € 32500,- € 37500,-
WO geen info geen info
 

€2400 bruto obv 40 uur + onbeperkte maandelijkse bonusregeling

  • Auto
  • Laptop
  • Telefoon
(Gemiddelde bruto startsalaris inclusief vakantiegeld)