Royal HaskoningDHV
Royal HaskoningDHV - Bedrijfspresentatie

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Onze stages
Bij ons krijg je de kans om werkervaring op te doen in een internationale organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Je kunt een stageopdracht doen op een van onze afdelingen of een actueel vraagstuk binnen onze organisatie onderzoeken als onderdeel van je afstudeeropdracht. In een dynamische en veilige werkomgeving krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen op verschillende afdelingen en om in contact te komen met verschillende experts en specialisten. Persoonlijke én professionele ontwikkeling staan bij ons voorop. Daardoor is geen enkele vraag te veel, geen vraag te gek en blijft geen kans onbenut.

De eerste stap in je carrière
Ben je klaar met studeren en ben je op zoek naar een traineeship of startersfunctie? Ook dan hebben we volop mogelijkheden voor jou waar jij je opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. Je werkt aan verschillende projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie. En met de mogelijkheid om diverse opleidingen, trainingen en cursussen te volgen, blijf je altijd op de hoogte van de laatste kennis binnen jouw vakgebied. Ook maken we een ontwikkelplan, afgestemd op jouw behoeften en wensen en heb je volop doorgroeimogelijkheden, horizontaal en verticaal.

Missie Royal HaskoningDHV

Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving. Dat is ons doel. Door onze kennis en expertise te combineren met de sterke punten van onze klanten, creëren we samen oplossingen die de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger maken. We experimenteren met nieuwe ideeën en investeren in nieuwe technologieën met als doel nog meer impact te maken voor onze klanten én voor de samenleving.

Waarom kiezen voor Royal HaskoningDHV

Ontwikkelingsmogelijkheden
Multidisciplinaire projectteams
Werk-privébalans
Informele familiecultuur

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers
In Nederland 3600
Internationaal 2400
 

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren -
Hoofdkantoren NL Amersfoort
 
Vestigingen in Nederland
Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Goes, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, 's-Gravenhage, Utrecht, Zwolle
Startsalaris Royal HaskoningDHV
Geen informatie