TBI
TBI - Bedrijfspresentatie

Maak de toekomst. Maak je toekomst.

Bij TBI zijn we altijd bezig met de toekomst. Wat we vandaag ontwikkelen, bouwen, installeren en aanleggen bepaalt hoe Nederland er morgen uitziet. Met onze achttien zelfstandige ondernemingen zijn we een wendbare netwerkorganisatie. Ieder met zijn vakmanschap en cultuur. Een hechte familie waarin we veel samenwerken, maar ook eigen projecten uitvoeren.

We hebben alles in eigen huis: techniek, bouw, ontwikkeling en infra. Daardoor kunnen we projecten aannemen die regelmatige de landelijke kranten halen. Denk bijvoorbeeld aan Rotterdam CS, de Markthal of wat langer geleden de Kuip en de Euromast. Momenteel werken we aan zeer innovatieve en duurzame projecten, zoals bijvoorbeeld een woontoren van 140 meter in Utrecht, de vernieuwde A16 in Rotterdam en de eerste houten rijwoningen van Nederland in Hengelo.

Niet beursgenoteerd. Alle ruimte voor de vernieuwing.
TBI is niet beursgenoteerd. We worden dus ook niet geregeerd door de aandeelhouderswaan van de dag. Dat onderscheid ons van onze collega’s en geeft ons ruimte voor vernieuwing. Voor verduurzaming en innovatie. Wij richten ons op de lange termijn. Op de continuïteit van ons bedrijf en duurzame relaties met onze klanten. En op de toekomst van onze eigen mensen. Bijvoorbeeld met onze eigen TBI acdmy, het TBI Traineeship en een studiefonds voor kinderen van medewerkers.

Het TBI traineeship. Management of Finance.
Wil je meebouwen aan de toekomst van Nederland en tegelijk jouw eigen toekomst een flitsende start geven? Kies dan voor een tweejarig Management of Finance Traineeship bij TBI. Je gaat dan in drie periodes van acht maanden aan de slag bij drie topondernemingen in de techniek, bouw, ontwikkeling óf infra. Zo doe je in alle branches praktische ervaring op.

Het TBI-traineeship wil je vooral de kans bieden om te ervaren welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen. Want de praktijk blijkt toch altijd nét even anders dan het beeld dat je er tijdens je studie van kreeg. Bij ons sta je figuurlijk en soms ook letterlijk ‘met je poten in de modder’. Want door te doen ontdek je wat jou enthousiast maakt. En die ontdekking vinden wij goud waard.

 

Missie TBI

Maak de toekomst.

TBI wil de fysieke leefomgeving op duurzame wijze vernieuwen, inrichten en onderhouden. Wij willen een bijdrage leveren aan de samenleving door economische en maatschappelijke waarde toe te voegen aan het wonen, werken en mobiliteit van mensen. Samen met onze partners werken we aan de toekomst van het land, met het idee dat het altijd beter kan. Mooier, slimmer, efficiënter en duurzamer.

Kernactiviteiten TBI

 • Woningen
 • Kantoren
 • Scholen
 • Ziekenhuizen
 • Wegen
 • Tunnels
 • Bruggen
 • Sluizen
 • Fabrieken
 • Scheepsinstallaties

Waarom kiezen voor TBI

Bij TBI werk je niet alleen aan de toekomst van ons land, maar ook aan je eigen toekomst. We bieden je volop uitdagingen en kansen. En we investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo zijn er legio vakopleidingen en leertrajecten en hebben we onze eigen TBI Acdmy. We bieden je een groeipad op maat en geven goede ideeën en experimenten alle ruimte. Je profiteert van de voordelen van een groot concern, maar ook van die van een kleine werkgever én werkt met collega’s die net als jij steeds beter willen worden. 

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers
In Nederland 6300
 

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren Nederland
Hoofdkantoren NL Rotterdam
 
Vestigingen in Nederland
Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, 's-Gravenhage, Vught, Zoetermeer
Startdisciplines van TBI
Finance / Accountancy, Management, Techniek
Startsalaris TBI
Geen informatie

Stagemogelijkheden TBI

 • Stage in Nederland.
 • Afstudeerstage in Nederland.