Talent voor Transitie
Traineeship energietransitie

Talent voor Transitie geeft divers en gedreven talent van nu een vliegende start voor de energie van morgen. Talent voor Transitie biedt een open traineeship in de energietransitie waarin startende en diverse professionals in twee jaar tijd drie uitdagende projecten uitvoeren bij verschillende organisaties. Dit in combinatie met het ontwikkelprogramma waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan. Zo krijgen startende professionals de kans om te bouwen aan een breed netwerk en bij te dragen aan de energietransitie.

Één van onze trainees Rebecca: “Het ontwikkelprogramma helpt me mijn krachten en valkuilen ontdekken en hoe ik mijn kwaliteiten in kan zetten. We krijgen echt handvatten mee om daadwerkelijk impact te maken. En, wat ik heel fijn vind: er wordt niet uitgegaan van je ervaring, maar van je potentie. Daardoor voel ik me heel erg gesteund. Ik heb al zo veel geleerd in de afgelopen 5 maanden, ik zit voor mijn gevoel echt in een stroomversnelling!”

Missie Talent voor Transitie

Onze Missie

De energietransitie kan sneller. Wij geloven in het vermogen van de nieuwe generatie. Onze missie? Jonge en gedreven professionals de kans geven om gedurfde stappen te zetten om de energietransitie te versnellen. Bij Talent voor Transitie krijgt talent van nu een vliegende carrièrestart in de energie van morgen. Zo zetten wij ons in voor een nieuwe wereld, vrij van fossiele energie.

Bedrijfscultuur Talent voor Transitie

Breed Gespecialiseerd
Dynamisch Stabiel
Eigen kamer Kantoortuin
Extern gericht Interne focus
Formele cultuur Informele cultuur
Formele dresscode Casual
Grote organisatie Kleine organisatie
Mobiele werkplek Vaste werkplek
Nationaal Internationaal
Overwerken Reguliere werktijden
Platte organisatie Hiërarchisch
Teamverband Individueel werken
Traditioneel Jong bedrijf
Up or out systeem Diverse loopbanen
Vast salaris Prestatiegebonden
Veel begeleiding Zelfstandig
Veeleisend "Normale" werkdruk

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren Nederland
Hoofdkantoren NL Arnhem
 
Vestigingen in Nederland
Amsterdam, Arnhem, Delft, Rotterdam, Utrecht
Startdisciplines van Talent voor Transitie
Consultancy, Techniek, Sustainability

Branches van Talent voor Transitie

  • Chemische industrie
  • Delfstoffenwinning
  • Elektrotechnische industrie
  • Energiebedrijven
  • Land- en tuinbouw
  • Milieudienstverlening
  • Organisatieadviesbureaus

Wat doen we
Onze trainees houden zich bezig met verschillende uitdagende projecten in de energietransitie. Techniek, beleid en maatschappij komen hier allemaal aan bod, met ieder hun eigen belangen en invalshoeken. Daarnaast volgen ze trainingen om zichzelf continu te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Wat ze hier leren, kunnen ze vervolgens weer toepassen in hun projecten. Tijdens het open traineeship bouwen startende professionals zo energiekennis op, kunnen ze experimenteren en aan een breed netwerk bouwen. Zo dragen zij bij aan de energietransitie.

Startsalaris Talent voor Transitie
Geen informatie