Too Good To Go
Too Good To Go - Bedrijfspresentatie

Too Good To Go is in 2021 voor het 3e jaar op rij opnieuw verkozen tot meest inspirerende bedrijf van Nederland. We zijn een gecertificeerde B Corp, groeien snel en zijn momenteel actief in 17 landen om de strijd tegen voedselverspilling aan te gaan. Onze missie is om iedereen te inspireren en te motiveren om actie te ondernemen tegen voedselverspilling. Dit doen we onder andere met onze app, waarmee overtollig eten van o.a. restaurants, cafés, supermarkten, bakkerijen, hotels en speciaalzaken wordt aangeboden aan Nederlandse gebruikers van de app. Wereldwijd hebben we al meer dan 115 miljoen maaltijden uit de prullenbak gered - en dat is nog maar het begin! We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben, maar hebben we al gezegd dat het probleem enorm is? Voedselverspilling heeft dramatische gevolgen voor onze planeet en is verantwoordelijk voor 10% van de uitstoot van broeikasgassen. Om onze planeet te redden en van onze missie realiteit te maken, moeten woorden in daden worden omgezet.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste starters en studenten die samen met ons zoveel mogelijk ondernemers gaan benaderen en overtuigen om in actie te komen tegen voedselverspilling. Wil jij via een leuke bijbaan of fulltime baan zorgen voor een groter aanbod op onze app en dus direct impact hebben op het aantal geredde maaltijden in Nederland? Klaar om impact te maken en te winnen? Klik dan eens op één van onze vacatures!

Missie Too Good To Go

Meer dan 1/3e van al het voedsel wordt wereldwijd verspild en dat is ontzettend zonde. Bij Too Good To Go dromen we van een planeet zonder voedselverspilling. Onze missie is dan ook om iedereen te inspireren en te motiveren om actie te ondernemen tegen voedselverspilling. Om van onze missie realiteit te maken, moeten woorden in daden worden omgezet. Het is daarom onze ambitie om op elke mogelijke manier bij te dragen aan het bouwen van een wereldwijde movement tegen voedselverspilling. Het tegengaan van voedselverspilling is de #1 oplossing tegen klimaatverandering. Doe je mee?

Bedrijfscultuur Too Good To Go

Breed Gespecialiseerd
Dynamisch Stabiel
Eigen kamer Kantoortuin
Extern gericht Interne focus
Formele cultuur Informele cultuur
Formele dresscode Casual
Grote organisatie Kleine organisatie
Mobiele werkplek Vaste werkplek
Nationaal Internationaal
Overwerken Reguliere werktijden
Platte organisatie Hiërarchisch
Teamverband Individueel werken
Traditioneel Jong bedrijf
Up or out systeem Diverse loopbanen
Vast salaris Prestatiegebonden
Veel begeleiding Zelfstandig
Veeleisend "Normale" werkdruk

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers
In Nederland 65
Internationaal 1270
 
Startsalaris Too Good To Go
Geen informatie