De spanning stijgt en de tijd tikt... Nog maar een paar uur voor de deadline en de belangen zijn groot – heb jij het in je om de deal over de finish te trekken?

Op 11 en 12 november 2021 (kick-off 5 november) nodigen Rabobank en Clifford Chance je uit op hun Investment Banking Business Course 'Best of Both Worlds'.

Onder toeziend oog van top zakenbankiers en advocaten zal je in een dealteam van financiële en juridische studenten in de praktijk ervaren hoe de samenwerking tussen een advocatenkantoor en een bank bij fusies en overnames verloopt. Rabobank selecteert 12 studenten voor de rol van investment banking adviseur en Clifford Chance zal 12 rechtenstudenten selecteren voor de rol van M&A advocaat.

Tijdens de Business Course ervaar je hoe het is om te werken bij de corporate finance tak van Rabobank en Clifford Chance. Je krijgt de kans om onze collega’s te ontmoeten, onze kantoren te bekijken en de cultuur te ervaren.

Rabobank is op zoek naar studenten met een sterke interesse in corporate finance, die zich in de laatste fase van hun studie bevinden. Heb jij tijdens jouw studie sterke academische resultaten weten te combineren met extra-curriculaire successen? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? En beschik jij over de noodzakelijke combinatie van communicatieve en analytische vaardigheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor Best of Both Worlds!

Planning:

  • Kick-off: 5 november 13.30-19.00 uur
  • Start: 11 november 09.00 uur (inclusief avondprogramma & overnachting)
  • Eind: 12 november 18.00 uur

De geldende coronamaatregelen van het RIVM zijn van toepassing en bepalen te zijner tijd of Best of Both Worlds in de gewenste setting kan plaatsvinden.