Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management trainee. Fast forward >> your future!

Ons programma
Speciaal voor veelbelovende wo-laatstejaars of net afgestudeerden organiseren wij de business course. In twee dagen doorloop je een intensief programma met onder andere:

  • een denktank waarin je wordt uitgedaagd mee te denken over een strategisch vraagstuk bij een echte klant.
  • professionele begeleiding van een coach én een persoonlijk feedbackrapport dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten.
  • informele diners, borrels en activiteiten om uitgebreid je toekomstige nieuwe collega's te ontmoeten, waaronder huidige management trainees, managers én directeuren die bij Randstad Groep Nederland werken.
  • een goede kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor een startersfunctie óf het management traineeship binnen Randstad Groep Nederland.

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens de business course én in het voortraject. Gedurende de business course word je gecoached door management traineesen loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tevens heb je door deelname aan de business course een goede kans op een plek in het management traineeship bij Randstad Groep Nederland.

hoe meld ik me aan?
Interesse in de business course? Check eerst de aanmeldprocedure en selectiecriteria. Lees ook de ervaringen van management trainees die Randstad Groep Nederland leerden kennen via de business course! Ze geven jou een indruk van wat je kunt verwachten.

interesse in de business course?
Check www.fastforwardyourfuture.nl voor informatie over het programma en de selectiecriteria. Lees hier ook de ervaringen van management trainees die Randstad Groep Nederland leerden kennen via de business course! Ze geven jou een indruk van wat je kunt verwachten.

eerstvolgende deadline:
aanmelden voor: maandag 18 maart
business game: maandag 15 april
business course: donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei

Lucelot Triebels -  Stagiair Campus Recruitment - Talent Acquisition - recruiter bij Randstad
Lucelot Triebels - Stagiair Campus Recruitment - Talent Acquisition
Stel je vraag via: