Hoe chill zou het zijn als een display je meteen vertelt wat voor weer het wordt als je uit bed stapt, zodat jij weet welke outfit je aan kunt doen? Als het licht direct aangaat als je ’s avonds de hal in loopt en ook weer uitgaat als je weg gaat? Of als je niet iedere dag zelf je kat hoeft te voeren, maar dit allemaal automatisch gaat? En nog beter.. wat als je dit allemaal zelf kunt maken?

Oké, voor bovenstaande voorbeelden heb je misschien al wel wat technische kennis nodig, maar er zijn ook hele toffe projecten op beginnerslevel! Tijdens onze Arduino workshop, laten wij jou kennismaken met Arduino's (dit zijn piepkleine computers die je voor allerlei 'do-it-yourself' projecten kunt gebruiken), ervaar je zelf hoe het is om met IT bezig te zijn én vertellen we je natuurlijk alles over Calco en ons IT-traineeship. Uiteraard sluiten we de middag af met onze vrijdagmiddagborrel, zodat je al je vragen nog kunt stellen aan onze trainees :)

Benieuwd hoe het is om in de IT te werken? Meld je aan voor onze Arduino workshop

Ben je op zoek naar een uitdagend traineeship en wil je eerst zelf ontdekken hoe het is om in de IT aan de slag te gaan? Meld je dan uiterlijk 20 augustus aan voor onze Arduino workshop via onderstaand formulier. Stuur je cv en een korte motivatie mee, want op basis hiervan maken we een selectie (deze wordt 21 augustus bekend gemaakt). Nog vragen over de workshop? Bel dan met een van onze Recruiters (085 273 27 20).

Britt Rietkerk, Recruiter - recruiter bij Calco
Britt Rietkerk, Recruiter
Stel je vraag via: