Werken in de IT.. dat is toch alleen voor mannen?

Als het aan ons ligt niet! Daarom organiseren wij op vrijdag 19 oktober een High ITea voor vrouwelijke studenten/starters op de arbeidsmarkt om hen te laten zien waarom de IT-sector óók voor vrouwen dé plek is om carrière te maken. Benieuwd wat de IT-wereld jou te bieden heeft? Lees dan snel verder!

De cijfers liegen er niet om: bijna negen op de tien werkzame IT-professionals in Nederland is man en ook de groep studenten die afstuderen op het gebied van Informatica bestaat voor meer dan tachtig procent uit mannen. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen, want vrouwen zijn juist een goede toevoeging aan de IT-sector! Daarom organiseren wij ook dit jaar een event speciaal voor vrouwelijke studenten/starters, namelijk: de High ITea.

Tijdens deze middag maak je kennis met de IT-wereld en laten wij jou zien wat werken in de IT inhoudt. We nemen je mee in de wereld van Calco en er komt een gastspreker die een presentatie geeft over haar eigen ervaringen als vrouw in de IT. Na de presentatie hebben we een interactieve Arduino workshop op de planning staan om jou kennis te laten maken met de IT. Dan is het tijd voor dé High Tea waar je de mogelijkheid krijgt om vrouwelijke IT-professionals al je vragen te stellen.

Voor wie?

De High ITea is bedoeld voor vrouwelijke studenten/starters die graag willen ontdekken of de IT-wereld bij hun past. Het maakt daarbij niet uit welke studie je volgt of hebt gevolgd, want de traineeships van Calco staan open voor alle studierichtingen.

Programma
13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Welkomstwoord
13.45 uur Presentatie vrouwelijke IT manager
14.30 uur Pauze
14.45 uur Arduino workshop
15.45 uur High Tea met speeddates
16.30 uur Borrel

Waar en wanneer?
De High ITea vindt plaats op vrijdag 19 oktober op ons hoofdkantoor in Maarssen, Planetenbaan 15, 3606 AK Maarssen.

Interesse?
Meld je dan aan voor de High ITea via onderstaand inschrijfformulier. Aanmelden kan tot en met woensdag 15 oktober (LET OP: als je inschrijving gelukt is, ontvang je altijd een bevestiging. Mocht je deze niet gehad hebben, neem dan contact met ons op via pz@calco.nl).

Vergeet niet je cv en korte motivatie mee te sturen, op basis hiervan maken wij een selectie, deze wordt op 16 oktober bekendgemaakt.

Ralf ten Kroode - Campus recruiter - recruiter bij Calco
Ralf ten Kroode - Campus recruiter
Stel je vraag via: