Werken in de IT.. dat is toch alleen voor mannen?

Als het aan ons ligt niet! Daarom organiseren wij op vrijdag 24 maart een High ITea voor vrouwelijke studenten/starters op de arbeidsmarkt om hen te laten zien waarom de IT-sector óók voor vrouwen dé plek is om carrière te maken. Benieuwd wat de IT-wereld jou te bieden heeft? Lees dan snel verder!

De cijfers liegen er niet om: bijna negen op de tien werkzame IT-professionals in Nederland is man en ook de groep studenten die afstuderen op het gebied van Informatica bestaat voor meer dan tachtig procent uit mannen. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen, want vrouwen zijn juist een goede toevoeging aan de IT-sector! Daarom organiseren wij dit jaar voor het eerst een event speciaal voor vrouwelijke studenten/starters, namelijk: de High ITea.

Tijdens de High ITea maak je kennis met de IT-wereld en laten wij jou zien wat werken in de IT inhoudt. We nemen je mee in de wereld van Calco en er komen twee gastsprekers die een presentatie geven over hun eigen ervaringen als vrouw in de IT. Na de presentaties heb je, onder het genot van een High Tea, de mogelijkheid om hen en andere vrouwelijk IT-professionals al je vragen te stellen en in de middag staan er nog twee interactieve workshops op de planning om jou kennis te laten maken met de IT.

Voor wie?

De High ITea is bedoeld voor vrouwelijke studenten/starters die graag willen ontdekken of de IT-wereld bij hun past. Het maakt daarbij niet uit welke studie je volgt of hebt gevolgd, want de traineeships van Calco staan open voor alle studierichtingen.

Britt Rietkerk, Recruiter - recruiter bij Calco
Britt Rietkerk, Recruiter
Stel je vraag via: