Ervaar tijdens de Calco Inhousedag hoe het is om te werken voor een jong en dynamisch bedrijf in een sector die nooit stil staat. Tijdens de inhousedag volg je verschillende workshops waarbij je op een laagdrempelige manier in aanraking komt met IT. Zo kom je erachter wat de IT jou te bieden heeft en wat jij de IT-wereld misschien wel kunt bieden!

Natuurlijk wil je niet alleen meer gevoel krijgen bij de IT, maar ook bij Calco als organisatie. Daarom staat er ook een bedrijfspresentatie op het programma en ga je netwerken met trainees die nu in opleiding zijn. Maak kennis met onze medewerkers, want ze vertellen je graag meer over hun ervaringen met onze traineeships en het werken in de IT, zonder IT-opleiding.

De indeling van de dag ziet er als volgt uit:

  • 11:30u Ontvangst
  • 11:50u Presentatie over Calco en onze traineeships
  • 12:45u Lunch met onze trainees
  • 13:30u IT in de praktijk: workshops & presentaties van onze trainees uit het veld
  • 16.30u Vrijdagmiddagborrel

Voor wie?

De Inhousedag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een van onze traineeships (Calco MasterClass®, Commercieel Traineeship en het IT traineeship zonder afgeronde studie).

Iedereen is welkom, want onze traineeships staan open voor alle studierichtingen! Voor onze traineeships zijn we het hele jaar door op zoek naar high potentials.

Britt Rietkerk, Recruiter - recruiter bij Calco
Britt Rietkerk, Recruiter
Stel je vraag via: