Ben jij (bijna) klaar met je master? Of heb je minder dan twee jaar werkervaring en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen het consultancy vak? Kom dan kennismaken met Capgemini Invent tijdens onze uitdagende case dag!

Bedrijven zijn continue aan het zoeken naar het antwoord op de complexe vraag: 'what's next?'. Als het digitale innovatie, consulting en transformatie brand van de Capgemini Groep helpt Capgemini Invent CXOs de 'what's next' van hun organisatie te ontwerpen en realiseren.

Tijdens de Capgemini Invent Case Day maak je kennis met onze consultants, de vraagstukken die we behandelen en de cultuur. Je leert meer over het werk van een management consultant en wordt uitgedaagd op vlakken als problem solving, creativiteit en communicatie skills. De dag begint met een korte introductie en presentatie over Capgemini Invent, daarna ga je in groepen aan de slag met een case. Verder heb je voldoende tijd om één op één te spreken met consultants tijdens de lunch en de gezellige borrel aan het einde van de dag.

Waar & Wanneer?
Datum: 23 november 2018
Tijd: Van 10:00 tot 16:00
Locatie: Reykjavikplein 1, Utrecht

Ben je benieuwd naar Capgemini Invent en hoe het is om bij ons te werken als management consultant? Meld je aan via de onderstaande button. 

What's next for your career?

Michaela Aus Dem Spring - relatiemanager campus recruitment - recruiter bij Capgemini
Michaela Aus Dem Spring - relatiemanager campus recruitment
Stel je vraag via: