Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het is om Commercieel Management Trainee te zijn bij HEINEKEN Nederland? Wil je graag kennismaken met onze organisatie en collega’s en bovendien de grootste brouwerij van Europa vanbinnen zien? Meld je dan nu aan voor onze inhousedag!

Een dag om nooit te vergeten!

Tijdens de HEINEKEN Commercie inhousedag kom je alles te weten over (de geschiedenis van) HEINEKEN, het Management Traineeship en hoe je Management Trainee bij HEINEKEN wordt. (Oud-) Management Trainees leren je op deze vooral leuke dag de organisatie, way of working en het brouwproces kennen. Bovendien vertellen ze je over hun ervaringen binnen de organisatie en het Management Traineeship. Je krijgt daarnaast ook de kans om al jouw vragen te stellen aan de trainees en hen beter te leren kennen. Uiteraard sluiten we de dag af in stijl en bepaal jij zelf welke van onze 270 producten je wil proeven!

Een leerzame en interactieve dag dus, waarbij je écht kan ervaren of het Commercieel Management Traineeship bij jou past!

Enthousiast geworden voor de inhousedag van het Commercieel Management Traineeship? Wat leuk! Er zijn wel een aantal selectievoorwaarden:

  • Een (bijna) afgeronde universitaire Master (in ieder geval per startdatum van het Management Traineeship: 1 maart 2020 of 1 september 2020);
  • Een aantoonbare affiniteit met Commercie;
  • Interesse hoe een commerciële afdeling binnen een FMCG functioneert.

Aanmelden voor de inhousedag doe je door je CV en motivatiebrief te uploaden.

Let wel: Een aanmelding voor de inhousedag staat los van een eventuele sollicitatie voor het Management Traineeship. Dit betekent dat een uitnodiging voor de inhousedag geen garantie biedt voor het selectieproces van het Traineeship. Ook betekent dit dat we heel graag jouw sollicitatie voor het Traineeship ontvangen indien je niet bent geselecteerd voor deelname aan een inhousedag.

Belangrijke data om groots in je agenda te schrijven

  1. Solliciteren voor de inhousedag is mogelijk tot en met 16 september;
  2. Uiterlijk 3 oktober hoor je of je bent uitgenodigd voor de inhousedag;
  3. De inhousedag zelf is op 8 oktober in Zoeterwoude;
  4. Solliciteren voor het Management Traineeship kan vanaf 5 september tot en met 15 oktober;
  5. De eerstvolgende lichting Management Trainees start in maart 2020.

Cheers!

Willemijn Cortenraad - Campus Recruiter - recruiter bij HEINEKEN
Willemijn Cortenraad - Campus Recruiter
Stel je vraag via: