Word jij helemaal gelukkig van rapportages, data-analyse, kunstmatige intelligentie en datawarehousing? En ben je benieuwd hoe het is om bij Capgemini te werken? Kom dan naar de Insights & Data Caseday op 14 januari 2019!

Doet data iets voor jou? Ben jij een Young Professional? Kom naar onze Insights & Data Caseday en ervaar de Capgemini-sfeer!

  • Een leuke functie?... √ Check!
  • Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
  • Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √ Check!
  • Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Ja zeker!

Ervaar hoe het is om een Insights & Data consultant te zijn. Rapportages, data-analyse, kunstmatige intelligentie en datawarehousing zijn de onderwerpen waar je mee te maken krijgt. Kom kijken en ondervind of dit vakgebied en de cultuur van Capgemini Insights & Data bij jou past. Tijdens deze middag maak je kennis met Capgemini als bedrijf, de mensen, de cultuur en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. Zo heb je uiteindelijk écht een goed beeld om een keuze te maken!

Hoe ziet het programma eruit? De middag begint met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini Insights & Data. Daarna ga je in groepjes aan de slag met een uitdagende opdracht en de mogelijkheid om met management en consultants te praten. We sluiten de dag vervolgens af met een gezellige borrel. Benieuwd? Meld je dan via de button aan!

Koen van den Dungen - Corporate Recruiter - recruiter bij Capgemini
Koen van den Dungen - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: