Ben jij een Young Professional en geloof jij in de toegevoegde waarde van data? Kom naar onze Insights & Data Selectiedag en ervaar wat je als consultant binnen data science, big data of business intelligence kunt doen!

Een leuke functie?... √ Check!
Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √ Check!
Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Ja zeker!

Wil jij in één dag laten zien wat je kunt, ontdekken wat Insights & Data jou als junior consultant kan bieden en de volgende dag direct een contract ontvangen? Kom dan naar onze selectiedag op 19 maart

Tijdens deze dag zul je ervaren hoe het is om een consultant te zijn binnen Insights & Data. Rapportages, data-analyse, kunstmatige intelligentie en datawarehousing zijn de onderwerpen waar je mee te maken krijgt. Dat je graag verder wilt binnen data science, big data of business intelligence wist je al, maar zijn wij ook de werkgever voor jou? Dat zul je tijdens deze dag ervaren. Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini als bedrijf, de mensen, de cultuur en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. Is er een match? Dan bieden we je binnen 24 uur na de selectiedag een contract aan.

Hoe ziet het programma eruit?

De dag begint met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini Insights & Data. Daarna ga je in groepjes aan de slag met een case en ga je in gesprek met onze managers en consultants om te kijken of zij een toekomstige collega in je zien. We sluiten de dag vervolgens af met een gezellige borrel.

Wie ben jij?

  • Je hebt jouw hbo/wo studie met een betaprofiel (bijna) afgerond.
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Je bent nieuwsgierig aangelegd, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en leert graag nieuwe dingen.
  • Je werkt graag in teamverband en samen met klanten aan het oplossen van hun vraagstukken.
  • Je zou binnen 1-2 maanden willen starten als junior consultant.

Waar & Wanneer?
Datum: 19 maart 2020
Tijd: vanaf 10:00 uur tot maximaal 18:00 uur

Locatie: Reykjavikplein 1, Utrecht

Interesse?
Ben jij nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Dan zien we je sollicitatie (CV en korte motivatie) graag tegemoet!

Voor deze selectiedag is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom zullen we je vragen om voor 14 maart een online assessment te maken. Op basis van dit assessment vindt de selectie plaats. Voor 16 maart hoor je of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag.