Op zoek naar een traineeship met uitdaging? Meld je aan voor de Lidl Experience!


“Via via hoorde ik over de Lidl Experience en uiteindelijk besloot ik om mij aan te melden! Op deze dag vertelden trainees over hun ervaringen en was er een goede sfeer. Het enthousiasme waarmee de medewerkers van Lidl over hun business praatten, werkte erg aanstekelijk op mij!”

Tijdens de Lidl Experience nam Puck voor het eerst (letterlijk) een kijkje in onze keuken. Uiteindelijk heeft deze dag haar ervan overtuigd om te solliciteren en inmiddels heeft zij het Commercieel Traineeship doorlopen en is zij uitgestroomd als Jr. Category Manager Food Promotions! Hierbij is zij onder andere verantwoordelijk voor het actieassortiment van Lidl. “Ik haal veel energie uit mijn werk, ik heb een erg leuk team en ik leer elke dag nieuwe dingen op het gebied van Actiemanagement.”

Tijdens deze dag kom jij in contact met verschillende trainees van onze organisatie, leer je tijdens een rondleiding de processen in ons nieuwe filiaal in Huizen kennen en ga je samen met de andere deelnemers de strijd aan in onze Inkoop keukens. Daarnaast is dit de perfecte gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan onze trainees en recruiters over onze traineeships.

De traineeships die onder de aandacht gebracht worden zijn:
- Het Professional Traineeship (standplaats hoofdkantoor Huizen), subrichtingen o.a.: Commercieel, Supply Chain, Finance en Bouw & Vastgoed.
- Het Retail Management Traineeship (standplaats supermarkt en regiokantoor in één van de 6 regio's).
- Het Logistiek Management Traineeship (standplaats distributiecentrum in één van de 6 regio's).