Heb je je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij je breed ontwikkelen en werken aan projecten die er echt toe doen? Ga dan aan de slag als trainee bij Rijkswaterstaat! De volgende traineegroep start op 5 april 2021.

Wil jij meer informatie over dit traineeship en/of wil je kennismaken met onze organisatie? Neem dan deel aan onze online sessie(s), waarbij we je meer vertellen over ons traineeship. In totaal organiseren we drie sessies, zodat jij zelf kunt bepalen welke sessie jou beter uitkomt. De inhoud van de sessies is hetzelfde. Natuurlijk kun je tijdens deze Meet & Greet ook al jouw vragen omtrent het traineeship stellen.

Wat:
Maak kennis met het traineeship van Rijkswaterstaat

Voor wie:
Wo-studenten met een studieachtergrond in techniek, ICT of inkoop- en contractmanagement. Hbo-studenten met een technische studieachtergrond.

Wanneer:

  • Vrijdag 27 november van 15.30u - 17.00u
  • Dinsdag 8 december van 15.30u - 17.00u

Waar:
Via een online sessie. De week voorafgaand aan het evenement krijgen alle deelnemers van ons een e-mail met daarin de linkjes naar de online sessies.

Aanmelden
Elk jaar gaan er zo’n 40 trainees je voor met een traineeship in de richting van bijvoorbeeld techniek, inkoop of ICT. De volgende traineegroep start op 5 april 2021. De sessie vindt plaats via Microsoft Teams (MS Teams). De week voorafgaand aan de 3 evenementen krijgen alle deelnemers van ons een e-mail met daarin de linkjes naar de online sessies van MS Teams.

Heb je vragen over dit online evenement? Neem dan contact op met Lisa Groot, campusrecruiter Rijkswaterstaat, via lisa.groot@rws.nl.

Lisa Groot - Campusrecruiter - recruiter bij Rijkswaterstaat
Lisa Groot - Campusrecruiter
Stel je vraag via: