Ben jij (bijna) klaar met je master? Of heb je minder dan twee jaar werkervaring en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen het consultancy vak? Kom dan op 15 maart a.s. kennismaken met Capgemini Invent tijdens onze uitdagende case dag!

Bedrijven zijn continue aan het zoeken naar het antwoord op de complexe vraag: 'what's next?'. Als het digitale innovatie, consulting en transformatie brand van de Capgemini Groep helpt Capgemini Invent CXOs de 'what's next' van hun organisatie te ontwerpen en realiseren.

Tijdens Meet Invent maak je kennis met onze consultants, de vraagstukken die we behandelen en de cultuur. Je leert meer over het werk van een management consultant en wordt uitgedaagd op vlakken als problem solving, creativiteit en communicatie skills. De dag begint met een korte introductie en presentatie over Capgemini Invent, daarna ga je in groepen aan de slag met een case. Verder heb je voldoende tijd om één op één te spreken met consultants tijdens de lunch en de gezellige borrel aan het einde van de dag.

Wat je precies van de Case kunt verwachten?
Met verschillende teams, gevormd door topstudenten van diverse universiteiten, gaan we aan de slag met een vraagstuk op het gebied van digitale transformatie. Het vinden van een oplossing voor dit vraagstuk vraagt natuurlijk om een aantal goede skills. Een analystisch en probleemoplossend vermogen, commercieel inzicht, teamwork, creativiteit én innovatie. Tijdens deze interactieve case krijg je hulp van onze consultant en presenteer je aan het einde van de dag het resultaat aan de klant.

Waar & Wanneer?
Datum: 15 maart 2019
Tijd: Vanaf 12:00 uur
Locatie: Reykjavikplein 1, Utrecht

Ben je benieuwd naar Capgemini Invent en hoe het is om bij ons te werken als management consultant? Meld je aan via onderstaande button.

What's next for your career?

Koen van den Dungen - Corporate Recruiter - recruiter bij Capgemini
Koen van den Dungen - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: