De energiesector is boeiend én booming! Niet alleen wij praten over de energietransitie en duurzame inzet van energie, heel Nederland praat met ons mee. En dat maakt werken bij Alliander extra spannend. Benieuwd wat jij als trainee kan bijdragen? Doe mee met de online inhousedag op 13 mei! Voor het technisch traineeship en het management traineeship

Wat kan je verwachten?
Op 13 mei kan je maar liefst twee keer deelnemen aan een online inhousedag. Om 10:00 uur vertellen onze technische trainees hoe het is om bij Alliander te werken. En om 13:00 uur delen onze management trainees hoe zij het bij Alliander vinden. Tijdens de online inhousedag is er tijd om al je vragen aan de recruiters en trainees te stellen. Bijvoorbeeld over het bedrijf, de werksfeer, de opdrachten en het persoonlijk ontwikkelprogramma van de Baak.
Interesse?

  • Je kan je tot 11 mei aanmelden met LinkedIn of je CV met een mail naar godelief.wosten@alliander.com
  • Geef aan of je om 10:00 uur (technisch traineeship) of om 13:00 uur (management traineeship) wil deelnemen.
  • Er is plek voor 25 deelnemers, dus om deel te nemen is een eis dat jij op dit moment in de afrondende fase van je technische, bedrijfskundige of IT studie zit. Bij veel animo gaan we het natuurlijk nog vaker organiseren.

Locatie: Online
Wanneer: 13 mei 10:00 tot 11:00
Aanmelden: Je kan je tot uiterlijk 11 mei opgeven voor het event
Over dit event: Maak online kennis met ons technisch traineeship & management traineeship

Annalyn Brugman - Campus Recruiter - recruiter bij Alliander
Annalyn Brugman - Campus Recruiter
Stel je vraag via: