Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Capgemini? En lijkt het jou te gek om mee te werken aan slimme oplossingen in het brede gebied van Cloud? Meld je dan aan voor onze virtuele Q&A sessie. Tijdens deze sessie geven één van onze consultants en recruiters je een kijkje in deze wereld.

Ben jij bijna klaar met je opleiding en heb je interesse in Cloud? Meld je dan nu aan voor de Q&A sessie op 5 augustus!
Gaat jouw hart sneller klopper van Azure of AWS? Dan is deze Q&A perfect voor jou! Cloud is voor veel bedrijven nog vrij nieuw en jij kunt hierin dus echt het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Er zijn zóveel manieren om slimme mogelijkheden van Cloud oplossingen in te zetten.

Tijdens de Q&A sessie vertellen we je meer over de dagelijkse werkzaamheden en de projecten van een Cloud consultant. Daarnaast vertellen we je alles over de sfeer, je toekomstige collega’s, het opleidingstraject en nog veel meer.

De Q&A start om 14:00 met een korte presentatie over Capgemini. Daarna vertelt een consultant je alles over Cloud Infrastructure Services en tot slot heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan.