Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Capgemini? En wil je ontdekken hoe het is om te werken in cybersecurity? Meld je dan aan voor onze virtuele Q&A sessie. Tijdens deze sessie geven één van onze consultants en recruiters je een kijkje in deze wereld.

Ben jij bijna klaar met je opleiding en heb je interesse in Cybersecurity? Meld je dan nu aan voor de Q&A sessie op 6 augustus!
Lijkt het jou te gek om gevaren te herkennen en te helpen bij incidenten zoals; phishing, hacken, ransomware, DDos-aanvallen en datalekken? Als je werkt in cybersecurity help je organisaties bij het beveiligen van hun systemen en data. Ook zorg je ervoor dat zij aan alle wet- en regelgeving voldoen.

Tijdens de Q&A sessie vertellen we je meer over de dagelijkse werkzaamheden en de projecten van een Cybersecurity consultant. Daarnaast vertellen we je alles over de sfeer, je toekomstige collega’s, het opleidingstraject en meer.

De Q&A start om 14:00 met een korte presentatie over Capgemini. Daarna vertelt een consultant je alles over Cybersecurity en tot slot heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan.