Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Capgemini? En gaat jouw hart sneller kloppen van data? Meld je dan aan voor onze virtuele Q&A sessie. Tijdens deze sessie geven één van onze consultants en recruiters je een kijkje in deze wereld.

Ben jij bijna klaar met je opleiding en heb je interesse in werken met data? Meld je dan nu aan voor de Q&A sessie op 7 augustus!
Een algoritme ontwikkelen dat dagelijks de sales forecast van een supermarkt kan voorspellen. Een planningstool bouwen die de actuele verkeersinformatie kan weergeven. Of een computer die het jou als tegenstander behoorlijk lastig maakt tijdens het gamen. Artifical Intelligence (AI), Big Data en Business Intelligence (BI) tools zijn op zoveel manieren in te zetten en niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Tijdens de Q&A sessie vertellen we je meer over onze dagelijkse werkzaamheden en de projecten. Daarnaast vertellen we je alles over de sfeer, je toekomstige collega’s, het opleidingstraject en meer.

De Q&A start om 14:00 met een korte presentatie over Capgemini. Daarna vertelt een consultant je alles over Insights & Data en tot slot heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan.