Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Capgemini? En wil je ontdekken hoe het is om te werken als management consultant? Meld je dan aan voor onze virtuele Q&A sessie. Tijdens deze sessie geven één van onze consultants en recruiters je een kijkje in deze wereld.

Ben jij bijna klaar met je opleiding en heb je interesse in management consultancy? Meld je dan nu aan voor de Q&A sessie op 18 september!
Capgemini Invent is de management consultancy tak van Capgemini. Altijd al willen weten wat onze consultants van dag tot dag doen? Wat voor projecten zij zoal uitvoeren? Of hoe wij ons onderscheiden van andere partijen? En wat management consulting nou anders maakt dan Strategy of IT consulting? Meld je dan aan voor de virtuele Q&A sessie!

Tijdens de Q&A sessie vertellen we je meer over de dagelijkse werkzaamheden en de projecten van een management consultant. Daarnaast vertellen we je alles over de sfeer, je toekomstige collega’s, het opleidingstraject en meer.

De Q&A start om 14:00 met een korte presentatie over Capgemini. Daarna vertelt een consultant je alles over Capgemini Invent en tot slot heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan.