Wil jij je oriënteren op de ultieme start van je carrière en daarnaast een gave experience bijwonen bij Rabobank?


ReLOAD your skills, knowledge & energy!
Heb jij al vaker nagedacht over de Rabobank als werkgever en wil je weten hoe het is om je carrière bij ons te starten en welke mogelijkheden er zijn? Wil jij je laten inspireren, je netwerk vergroten en de cultuur binnen de Rabobank ervaren? Kom dan naar de Rabo Winter Experience!

Op maandag 10 februari organiseert de Rabobank de Rabo Winter Experience. Een unieke kans om een kijkje binnen ons kantoor aan de Croeselaan te nemen, onze collega’s te ontmoeten en gesprekken aan te gaan over de verschillende stage- en traineeshipmogelijkheden. Door middel van workshops op het gebied van Finance, Food & Agri, Innovatie of IT, inspirerende presentaties en persoonlijke ontwikkeling verlaat jij het event met een helder beeld van wat wij doen als organisatie op het gebied van Corporate Finance en IT.

ReTHINK the start of your career!
Rabobank is op zoek naar studenten met aantoonbare interesse in onze organisatie, die zich in het einde van hun studie bevinden of net afgestudeerd zijn. De Rabo Winter Experience richt zich op studenten met kennis en ervaring in Corporate Finance en/of IT. Op basis van jouw studieachtergrond krijg jij een unieke Rabo ervaring die passend is bij jouw interesse gebied.

Je kan je inschrijven tot en met maandag 27 januari. Wij laten jou uiterlijk een week van te voren weten of jij uitgenodigd wordt voor ons event.

De Rabo Winter Experience duurt van 08.30 tot 21.00 uur. We zien je graag op 10 februari 2020!