Cyberbedreigingen: hoe kunnen organisaties zich weren? Tijdens onze Security Masterclass op vrijdag 15 juni a.s. zullen wij ingaan op hoe KPN ICT Consulting organisaties in Nederland helpt om weerbaar te worden en te blijven tegen cyberbedreigingen.

De Lead Consultant IT Security, Marcel van Leent, zal aftrappen met een introductie over KPN ICT Consulting en zijn visie op security. Dit geeft jou een doorkijkje in wie KPN ICT Consulting is en hoe wij onze klanten helpen op het gebied van security.

Daarnaast zal hij jullie meenemen in de trends die op dit moment zichtbaar zijn in cyber en wat dit voor organisaties kan betekenen. Wat zijn de huidige uitdagingen en waar staan wij over 3 jaar? Wat zijn ontwikkelingen op het gebied van cyber en welke acties zijn er de komende jaren nodig om hier weerbaar tegen te zijn?

Eén van onze Young Professionals zal jullie vervolgens meer vertellen over de mogelijkheden die KPN ICT Consulting biedt om je te ontwikkelen tot IT Security Consultant.

We sluiten af met een kennissessie door Ramon Bosma, Senior Security Consultant bij KPN ICT Consulting. Hij zal zijn licht schijnen op hoe hackers te werk gaan en hoe zij tegen de (cyber) wereld aankijken. Ook zal er een SQL-injectie demo worden gegeven waarbij ingegaan wordt op de manier waarop deze aanvallen worden uitgevoerd en welke maatregelen jij kunt treffen om bestand te zijn tegen deze aanvallen.

Wanneer: Vrijdag 15 juni

Waar: Röntgenlaan 75 in Zoetermeer

Tijd: Van 12:30 tot 17:00 (inclusief lunch)

Aanmelden: Via de link op de website of stuur een mail naar sandra.lundgren@kpn.com.

Voor wie: HBO of WO studenten die (bijna) afgestudeerd zijn en een sterke link met IT security hebben.

Aanmelden: schrijf je in via onze website. We hebben een beperkt aantal plekken dus vol is vol. Je hoort van ons uiterlijk 11 juni of je erbij kunt zijn.

Hopelijk zien we je de 15de!