Ben je (bijna) klaar met je bachelor of master opleiding en op zoek naar een afstudeerstage of startersfunctie? Dan start je binnenkort vast met solliciteren! Maar hoe maak je nou een verpletterende indruk tijdens een sollicitatie? Is dat iets wat jij je afvraagt? Dan is deze workshop op 23 juni perfect voor jou!

Ben jij een Young Professional en wil je goed voorbereid het sollicitatieproces in? Meld je dan aan voor de sollicitatie workshop!
Tijdens de sollicitatie workshop, gegeven door onze recruiters Gizem & Gosraw, nemen we je mee door het hele selectieproces. Zo leren wij je precies waar recruiters en managers op letten en krijg je alle do's & dont's te horen voor een succesvolle sollicitatieprocedure. Door de COVID-19 situatie zijn (bijna) alle sollicitatieprocedures aangepast en vinden de meeste selectiegesprekken virtueel plaats. Ook bij dit onderwerp staan we uitgebreid stil om je zo goed mogelijk voor te bereiden!

Hoe de dag eruit ziet? De middag begint om 15:00 uur met een korte introductie en presentatie over Capgemini. Daarna volgt er een interactieve sollicitatiequiz om te testen wat je al weet over het sollicitatieproces. Vervolgens vertellen we je alles over waar een goed cv of LinkedIn profiel aan moet voldoen, hoe je een goede motivatiebrief opstelt en wat je kunt verwachten tijdens het assessment en de selectiegesprekken.

Programma:

  • 15:00: Opening en introductie
  • 15:15: Sollicitatiequiz
  • 15:30: Cv & motivatie
  • 16:00: Q&A
  • 16:10: Selectieproces en virtueel solliciteren
  • 16:30: Q&A
  • 16:45: Afsluiting

Dus heb jij affiniteit met IT door bijvoorbeeld je studie, relevante (programmeer) ervaring, hobby of bijbaan en zie jij een carrière bij Capgemini wel zitten? Meld je dan nu aan.

Koen van den Dungen - Corporate Recruiter - recruiter bij Capgemini
Koen van den Dungen - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: