Het evenement om je carrière te kickstarten

Techniek Bedrijven Evenement is hét landelijke carrière-evenement dat staat voor kwaliteit en persoonlijk contact tussen student en bedrijf. De geselecteerde studenten worden gekoppeld aan een exclusieve selectie van bedrijven door middel van ons unieke matchingconcept.

Casestudies, bedrijfspresentaties, discussies, workshops, een bedrijvenmarkt, vacaturerondes en een afsluitende borrel zorgen voor een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten tijdens het evenement. De 26ste editie van het Techniek Bedrijven Evenement vindt plaats op vrijdag 17 november 2017 in het Beurs-WTC te Rotterdam.

Wij verbinden ambities

Deelnemen aan het Techniek Bedrijven Evenement gaat op basis van selectie. Wanneer een student zich inschrijft via de website geeft deze via het inschrijfformulier aan wat de studievoortgang, (relevante) nevenactiviteiten en werkervaring zijn. Daarna kunnen zij opgeven waar hun voorkeur qua bedrijven naar uitgaat, van welke bedrijven zij een casestudie willen en/of van welke bedrijven zij een interactieve case-presentatie willen krijgen en welke workshop zij graag zouden volgen.

Bedrijven worden op hun beurt zorgvuldig geselecteerd door de organisatie. Wij nemen met bedrijven tijdens een bedrijfsbezoek zorgvuldig de verschillende competenties door. Op basis hiervan wordt een profiel geschetst door het bedrijf dat zij graag terugzien bij studenten. Studenten die voldoen aan dit profiel én zelf hebben aangegeven interesse te hebben in het bedrijf kunnen dan vervolgens worden geselecteerd. Zo weet je altijd zeker dat het bedrijf interesse heeft in jou als student en jij interesse hebt in het bedrijf. Ideaal!

Wil je jouw carrière kickstarten en in contact komen met topbedrijven? Schrijf je dan nu in voor het Techniek Bedrijven Evenement. Inschrijven kan t/m 3 november 2017.

 

Inschrijven kan rechtstreeks op de site van Techniek Bedrijven!

 

Qompas is al jaren partner van Techniek Bedrijven.