Zonder trein geen NS. Dat klinkt simpel, maar elke dag 5.000 treinen probleemloos laten rijden is een grote prestatie van al onze technische professionals. Iedere dag gaan 250 engineers en ruim 3.000 onderhoudstechnici dan ook dagelijks ‘vol aan de bak’.

De ontwikkeling van onze treinen staat nooit stil. En daarvoor hebben wij ook nieuwe, jonge en gedreven talenten nodig die ons technisch traineeship gaan volgen! Wil jij op een laagdrempelige manier erachter komen of dit traineeship bij jou past? Lees dan verder!

Technisch traineeship bij NS
Op woensdag 21 maart krijg je de kans om een kijkje in de technische keuken van NS te nemen. Tijdens de techniek inhousedag ervaar je hoe het is om technisch trainee bij NS te zijn! Deze dag ontdek je de verschillende kanten van NS en welke rol techniek hierin speelt. Je gaat ook aan de slag met een toffe techniek game, zodat je ervaart met welke uitdagingen je als trainee te maken kunt krijgen. En wil je nog meer ins- en outs weten? De hele dag is het mogelijk om onze huidige trainees en recruiters het hemd van het lijf vragen.

Aanmelden inhousedag
Ben jij derde- of vierdejaars technische student of wellicht net afgestudeerd op hbo- of wo-niveau? Heb jij interesse in complexe technische vraagstukken? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier voor de NS techniek inhousedag, inclusief je cv. Je ontvangt dan van ons een bevestiging per mail. Vervolgens bekijken wij zorgvuldig jouw cv en hoor je of je wordt uitgenodigd voor de inhousedag. Zo ja, dan ontvang je daarna meer informatie.

Hopelijk tot de 21e!

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 21 maart 2018
  • Tijd: 09.00 uur tot 18.00 uur (tijd is onder voorbehoud)
  • Catering: NS verzorgt de lunch
  • Locatie: NS Onderhoudsbedrijf in Watergraafsmeer (routebeschrijving volgt na inschrijving)
  • Voor vragen: bel eventmanagers Ilse van Langen – 06-23225305 of Saskia Hottentot – 06-51386493
Ilse van Langen - Eventmanager - recruiter bij NS
Ilse van Langen - Eventmanager
Stel je vraag via: