Het evenement om je carrière te kickstarten 
Het Techniek Bedrijven Evenement is hét landelijke carrière-evenement dat staat voor kwaliteit en persoonlijk contact tussen student en bedrijf. De geselecteerde studenten worden gekoppeld aan een exclusieve selectie van bedrijven door middel van ons unieke matchingconcept.

Casestudies, bedrijfspresentaties, een bedrijvenmarkt en een afsluitende borrel zorgen voor een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten tijdens het evenement. De 28ste editie van het Techniek Bedrijven Evenement vindt plaats op vrijdag 16 november 2018 in het Beurs-WTC te Rotterdam.

Deelnemen aan techniek bedrijven evenement 2018

Deelnemen aan het Techniek Bedrijven Evenement gaat op basis van selectie. Wanneer je je inschrijft via de website kun je je studievoortgang, (relevante) nevenactiviteiten en werkervaring aangeven. Daarna kun je aangeven welke bedrijven je voorkeur hebben, en bij welk bedrijven je het liefst zou meedoen aan de casestudie en interactieve middagonderdelen.

Alle deelnemende bedrijven worden zorgvuldig geselecteerd. Wij nemen tijdens bedrijfsbezoeken met de deelnemende bedrijven zorgvuldig de verschillende criteria van het bedrijf door. Op basis daarvan wordt door het bedrijf een profiel geschetst van wat zij graag terugzien in een student. Studenten die voldoen aan dit profiel en zelf hebben aangegeven interesse te hebben in het bedrijf kunnen vervolgens voor dat bedrijf worden geselecteerd. Zo weet je altijd zeker dat het bedrijf interesse heeft in jou als student, en jij interesse hebt in het bedrijf. Ideaal!

Dagprogramma


Alle deelnemende studenten krijgen een persoonlijk dagprogramma dat toegespitst is op hun interesses én ambities. In de ochtend doen alle studenten mee aan één van de 24 verschillende casestudies. In de middag doet iedere student mee aan twee interactieve middagonderdelen. Het evenement wordt afgesloten op de beursvloer, waar tijdens de bedrijvenmarkt en borrel nog de mogelijkheid is om met bedrijven in contact te komen, en waar nagepraat kan worden over de ervaringen van deze dag.

08:30 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 10:00 Opening
10:00 - 13:00 Casestudies
13:00 - 14:00 Lunch
14:00 - 15:00 Interactief middagonderdeel 1
15:30 - 16:30 Interactief middagonderdeel 2
16:30 - 18:30 Bedrijvenmarkt en borrel