Test day Capgemini

Als consument testen we er graag op los. Want niet goed, is vaak geld terug. Ook binnen IT wordt er enorm veel getest. Het is tenslotte belangrijk datalle applicaties en processen werken. En dat opdrachtgevers waar krijgen voor hun geld. Maar hoe ziet het werk van een tester bij Capgemini er eigenlijk uit?En wat zijn de verschillen tussen alle testmethodes? Daar kom je allemaal achter tijdens Test Day op 8 januari 2019

Test Day in het kort


Op dinsdag 8 januari vertellen testers Eva Helwig, Jules Schilperoort en Kevin Goedee je alles over een carrière als tester bij Capgemini. Zo maak je onder andere kennis met het vakgebied testing binnen Capgemini. En leer je meteen al onze afdelingen kennen waar je als tester aan de slag kunt. Daarnaast zie je wat voor toffe projecten je kan doen en hoe het is om bij Capgemini te werken.

Wanneer is Test Day wat voor jou?

  • Heb je een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding en een grote interesse in IT? 
  • Ben je analytisch sterk, enthousiast en klantgericht?
  • Ben je vooral ook nieuwsgierig naar een carrière als tester? 

Kom dan vooral naar Test Day.

Waar & Wanneer?
Test Day vindt plaats op 8 januari 2019 op ons hoofdkantoor (Reykjavikplein1, Utrecht). We starten om 12:30 uur met een heerlijkelunch en na alle inspirerende info sluiten we rondom 17:00 uur de middag af met een gezellige borrel.

 

Ben jij bij onze Test Day?
Meld je dan snel aan, want het aantal plekken is beperkt.

Koen van den Dungen - Corporate Recruiter - recruiter bij Capgemini
Koen van den Dungen - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: