Kom naar onze virtuele XperienceDay en ervaar zelf hoe het is om te werken bij Capgemini. Ontdek Capgemini als bedrijf en maak kennis met misschien wel jouw toekomstige collega's!

Ben jij een Young Professional? Kom naar onze Xperienceday en ervaar de Capgemini-sfeer!

  • Een leuke functie?... √ Check!
  • Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
  • Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √
  • Check! Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Geen idee!

De functie, arbeidsvoorwaarden en je doorgroeimogelijkheden zijn belangrijk aspecten bij de keuze voor een baan. Maar misschien wel nòg belangrijker is het gevoel dat je hebt bij een organisatie. Daarom organiseren wij de Capgemini XperienceDay. Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini als bedrijf, de mensen, de cultuur en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. Zo heb je uiteindelijk écht een goed beeld om een keuze te maken!

Hoe de Xperienceday eruitziet? We starten om 13:00 met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini. Daarna ga je om 13:45 in groepjes aan de slag met een uitdagende opdracht. We sluiten de dag vervolgens gezamenlijk af om 16:00. En dat allemaal online! Benieuwd? Meld je dan hieronder aan!

Voor wie?

  • jij bent 4e jaars student, of reeds afgestudeerd, richting een informatica en/of bèta studie (HBO/WO);
  • je hebt goede kennis van en/of affiniteit met IT.

Aanmelden?
Qompas mag exclusief haar talenten aandragen bij Capgemini! Qompas verzorgt een uitgebreide CV-check, voordat deze naar Capgemini wordt gestuurd.

Je kunt je CV en een korte motivatie versturen naar Ellen Luijben via elg@qompas.nl. Wil je eerst meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 071-581 55 88. Whats-appen met vragen mag natuurlijk ook! ;) Stuur een appje naar Liza: 06 - 13 34 16 49.