Heb jij jouw informatica en/of bètastudie (bijna) afgerond en wil jij graag inhoudelijk aan de slag met jouw IT-kennis? Dan is de Xperienceday van Capgemini de ideale kans om te ervaren hoe het is om hoogstaand IT-advies te leveren bij zowel nationale als internationale organisaties.

Een leuke functie?... √ Check!
Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √
Check! Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Geen idee!

Capgemini Xperience day

De functie, arbeidsvoorwaarden en je doorgroeimogelijkheden zijn belangrijk aspecten bij de keuze voor een baan. Maar misschien wel nòg belangrijker is het gevoel dat je hebt bij een organisatie. Daarom organiseert Capgemini de XperienceDay. Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini als bedrijf, de mensen, de cultuur en ervaar je hoe het is om bij Capgemini te werken. Zo heb je uiteindelijk écht een goed beeld om een keuze te maken!

Hoe de dag eruit ziet? De dag begint met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini. Daarna ga je in groepjes aan de slag met een uitdagende opdracht. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Voor wie?

  • jij bent 4e jaars student, of reeds afgestudeerd, richting een informatica en/of bèta studie (HBO/WO);
  • je hebt goede kennis van en/of affiniteit met IT.

Aanmelden?
Qompas mag exclusief haar talenten aandragen bij Capgemini! Qompas verzorgt een uitgebreide CV-check, voordat deze naar Capgemini wordt gestuurd.

Je kunt je CV versturen naar Vera van Etten via vve@qompas.nl. Wil je eerst meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 071-581 55 88. Whats-appen met vragen mag natuurlijk ook! ;) Stuur een appje naar Vera van Etten: 06 - 12 71 94 90