Capgemini
Saman Kamalzadeh - Infrastructure engineer

Saman Kamalzadeh - Infrastructure engineer

“Werken en leren tegelijk vind ik belangrijk. Capgemini geeft me als starter de mogelijkheid om én kennis én ervaring op te doen. Ik wilde graag mijn technische kennis verbeteren en volgde daarom in overleg met mijn manager een externe training rondom installatie en configuratie van servers. Daarnaast gebruik ik All You Can Train om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Van dit uitgebreide trainingsprogramma mag je als Young Professional gratis en naar eigen inzicht gebruikmaken. Ik leerde er onder meer consultancyvaardigheden op het gebied van communicatie en advies.”

WITH CAPGEMINI SINCE 2015
“Toen ik in dienst kwam, kon ik al meteen aan de slag op een project. Bij een overheidsorganisatie zorgde ik voor ondersteuning en nazorg tijdens een migratieproject. Nu zit ik wederom op een soortgelijk project. Dit keer bij een energieleverancier waar zesduizend medewerkers een nieuwe laptop met een nieuw besturingssysteem krijgen. Ik begon daar met een inventarisatie van de devices per gebruiker en heb nu de rol van coördinator tijdens de uitrolfase. Mijn ambitie was om mezelf te ontwikkelen van werkplekbeheerder via projectcoördinator naar projectleider. Coördinator is inmiddels al gelukt en mijn opdracht hierna is projectleiding. Die klus kreeg ik dankzij mijn inzet op mijn huidige project. Ik viel op bij iemand en kan via het netwerk van die collega doorstromen in een nieuwe opdracht.”

“Doordat ik bij Capgemini zo snel ben doorgegroeid, heb ik mezelf alweer een nieuw doel kunnen stellen. Dat is projectmanager, hoewel ik de komende jaren eerst beter wil worden in mijn aankomende rol als projectleider. Naast het werk heeft Capgemini een actieve personeelsvereniging waar ik lid van ben. En ik zit in het bestuur van Infra Playground, de jongerenvereniging van de divisie Infrastructure Services. We organiseren acht evenementen per jaar. Vier daarvan zijn kennissessies en vier wat informelere activiteiten, zoals weekenden weg. Door de combinatie van werken, leren en sociale contacten is Capgemini voor mij een ideaal bedrijf om voor te werken.”