Werken bij Qompas
Cindy Beemsterboer - Marketing & Communicatie (Team LOB)

Cindy Beemsterboer - Marketing & Communicatie (Team LOB)

Wat doet een Ruslandkundige bij een digitale uitgeverij? Tijdens mijn studie Ruslandkunde zag ik in het studentenblad van de Universiteit Leiden een advertentie staan van Qompas: "Studenten gevraagd voor het maken van multimediapresentaties". Getrokken door de internetsite en het vooruitzicht dat ik 3 maanden lang fulltime zou kunnen werken reageerde ik meteen. Snel daarna werd ik aangenomen.

Ik voelde me direct thuis bij Qompas en ben hier dan ook, na bijna 5 jaar, nog steeds werkzaam. De eerste jaren, nog tijdens mijn studie, werkte ik parttime, voor mij een ideale combinatie van studiestress en leren uit de praktijk! Na mijn afstuderen kon ik direct fulltime aan de slag.

In die jaren heb ik veel geleerd over de producten van Qompas en ondertussen heb ik met ieder product wel te maken gehad. Al snel kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien: van trafficmedewerker naar projectcoördinator en sinds twee jaar werk ik op de afdeling Marketing & Communicatie. Een echte uitdaging, leuke werkzaamheden en een functie waarin ik nog steeds niet uitgeleerd ben. Ik houd me bezig met uiteenlopende dingen, bijvoorbeeld het ontwikkelen van de diverse verpakkingen, veel redactioneel werk en het geven van productpresentaties aan verschillende doelgroepen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de distributie van Qompas CarrièreStart en zorg ik er voor dat alle laatstejaars studenten weten waar ze heen moeten gaan als ze hun eerste carrièrestappen zetten.

Inmiddels is Qompas hard op weg om hét platform voor studiekeuze, loopbaanoriëntatie en persoonlijke ontwikkeling te worden. Ik ben er uiteraard trots op deze groei te mogen meemaken. Steeds weer zijn er nieuwe dingen die op mijn pad komen en waar ik me vol op kan storten.

Een jong en ondernemend bedrijf, de echte no-nonsense-cultuur, de gesprekken tijdens de lunch die uiteindelijk toch weer op hetzelfde onderwerp uitdraaien, de vrijdagmiddagborrel, de companymeetings, de bedrijfsuitjes, fantastische collega's, maar natuurlijk ook de deadline en het eeuwige gestress om die deadline daadwerkelijk te halen, dat is Qompas voor mij!

Heel veel succes met het vinden van een passend bedrijf en jouw perfecte baan! www.qompas.nl is een goede eerste stap.