Info Support
Elien - IT consultant

Elien - IT consultant

"We proberen als collega’s echt het beste uit elkaar te halen"

Aan het woord: Elien
“Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot leerkracht wiskunde en informatica. Omdat ik vond dat ik in die opleiding veel te weinig geleerd had over informatica, koos ik ervoor om Toegepaste Informatica bij te studeren. Mijn carrière bij Info Support begon met een interessante stageopdracht: het schrijven van software om documenten digitaal te kunnen ondertekenen met blockchain. Info Support keek heel goed naar mijn technische kwaliteiten en kennis, maar ook naar mij als persoon. Dat sprak mij direct aan.

Na die stage boden ze me mij een vast contract aan. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, ik wilde graag bij Info Support werken. Niet alleen vanwege de leuke sfeer, maar ook omdat ik hier naast innovatieve projecten mijn passie als docent kwijt kan. Die afwisseling tussen programmeren en lesgeven werkt voor mij heel motiverend.

"Info Support keek heel goed naar mijn technische kwaliteiten en kennis, maar ook naar mij als persoon. Dat sprak mij direct aan".
Elien

Na bijna vier maanden opleiding startte ik in een team van vijf Info Supporters op mijn eerste opdracht in Nederland. Ik mocht dan wel de enige Belg zijn in het team, ik voelde me heel welkom en werd direct deel van het team. Dat ervaar ik ook nu ik terug vanuit Info Support België werk. We proberen als collega’s echt het beste uit elkaar te halen: we helpen elkaar zoveel mogelijk en we delen graag onze kennis met elkaar.

Daarnaast zorgen we ook goed voor elkaar – we doen veel dingen samen als team. Niet alleen gaan we soms samen op café na werktijd, de jaarlijkse BBQ in de zomer is ook altijd heel gezellig.”