CBS
Florianne - Informatie Manager

Florianne - Informatie Manager

Ik heb mijn afstudeeropdracht van de opleiding Milieukunde bij het CBS gedaan. Dat ging over vlindertellingen. Ik ben er gebleven en werd trainee, heb lang in de statistiek gewerkt, ben projectmanagement gaan doen en nu ben ik informatiemanager. Ik werk al bijna 20 jaar hier.


Ik leg de verbinding tussen IT, de afdeling ondersteuning en de collega’s van het CBS. Omdat ik ook nog workshops faciliteer, kom ik eigenlijk overal in de organisatie. Ik ken iedereen en iedereen kent mij. Misschien ook wel omdat ik al 10 jaar voorzitter van de personeelsvereniging ben geweest en veel activiteiten heb georganiseerd.


Het bijzondere van CBS, los van de maatschappelijke rol, vind ik dat je je hier echt kunt ontwikkelen. Niet alleen in je functie, maar ook persoonlijk. Dat blijkt ook wel uit dat ik al 7 functies hier heb gehad en zeker 15 trainingen heb kunnen volgen.
Ik heb hier de hele tijd te maken met heel slimme mensen, het gaat altijd om kwaliteit. En daar leer je veel van en het maakt je zelf ook slimmer.


Mijn werk is druk, daar hou ik van, maar thuis vind ik juist rust. We wonen heel bosrijk en ik ben dan ook vaak met de kettingzaag in het bos te vinden. Maar het meest geniet ik van mijn dieren; honden, katten en paarden.