Too Good To Go
Maak kennis met... Waste Warrior Sibel

Maak kennis met... Waste Warrior Sibel

Maak kennis met Sibel: onze enthousiaste, onvermoeibare en altijd vrolijke Field Sales Specialist. Sinds oktober 2021 zorgt Sibel ervoor dat zoveel mogelijk winkels, restaurants, hotels, Turkse bakkers, sushi restaurants en toko’s in Den Haag en omstreken samen met ons de strijd aan gaan tegen voedselverspilling. Hoe ze dat doet? Heel simpel: binnenlopen bij winkels, een praatje maken en signen!

Kun je in 1 zin omschrijven wat je zo leuk vindt aan je werk?

"Elke dag weer in contact staan met nieuwe ondernemers om ze meer te kunnen vertellen over Too Good To Go en de missie!"

Is er iets wat je positief verrast heeft aan deze baan?

"De toffe gesprekken die ik dagelijks heb met verschillende ondernemers. Ik kom elke dag bij zaakjes waarvan ik nog nooit gehoord heb. Ontzettend interessant vind ik dat."

Is er iets wat je positief verrast heeft aan Too Good To Go als werkgever?

"Ondanks dat we de afgelopen tijd weinig samen konden zijn, zorgt het bedrijf ervoor dat het teamgevoel blijft. Dat doen ze door leuke spellen te bedenken, interessante online talks te organiseren en uiteraard elke week weer een gezamenlijk moment in te plannen met het hele team! Dit is echt een bedrijf wat zich bekommert om de medewerkers. Dat heb ik op deze manier nog niet eerder meegemaakt."

Wat is je leukste herinnering bij Too Good To Go tot nu toe?

"Het warme welkom dat ik kreeg toen ik op de eerste borrel iedereen ontmoette! Iedereen was zo open en geïnteresseerd. Toen wist ik het zeker: dit is echt een TOF bedrijf!"

Waar ben je trots op binnen deze functie of binnen het bedrijf?

"Ik zie dagelijks weer het resultaat van het werk dat ik doe. Steeds meer bedrijven in mijn regio zijn zich nu bewust geworden van hun verspilling. Via onze app redden zij het overgebleven eten en hier heb ik voor gezorgd, hoe gaaf."

Wat voor eigenschappen moet een field sales specialist volgens jou hebben?

"Hoog verantwoordelijkheidsgevoel om jouw eigen regio tot een succes te maken en zeker geen kou-kleum (het is vaak koud in Nederland)."

Ben jij net zo enthousiast geworden als Sibel? Check dan snel de openstaande vacatures!

Lees ook het verhaal van...