Shell
Paul Kieft - Assistant Platform Supervisor

Paul Kieft - Assistant Platform Supervisor

Paul werkt in Groningen als Assistant Platform Supervisor (Offshore L9FF Platform) in het Shell Graduate Programme. Paul studeerde Mechanical Engineering (BSc) en Offshore Engineering (MSc) aan de TU Delft.

Midden op de Noordzee een bedrijf runnen

Twee weken achter elkaar run ik een bedrijf midden op de Noordzee, samen met een team van 20 man. Vervolgens kan ik dan twee weken lang doen wat ik graag doe: ik reis de wereld over! Mijn baan is geweldig dynamisch, leuk en avontuurlijk. Wat ook een leuk voordeel is: ik ga met de helikopter naar mijn werk.

Een sfeer van eindeloze mogelijkheden

Op het platform ben ik verantwoordelijk voor het team en krijg ik regelmatig coaching om een betere leidinggevende te worden. Ik zie direct resultaat van mijn dagelijkse activiteiten en dat is leuk en motiverend. Shell is zeer dynamisch. Als nieuweling kom je in een aantrekkelijke omgeving terecht, met eindeloze mogelijkheden en uitdagingen.

Echt het verschil maken

Ik richt me op verbeteringen van de veiligheid op het platform en zorg ervoor dat die dezelfde dag nog doorgevoerd worden. Een ander aspect van mijn werk is het kunnen herkennen van belangrijke kostenposten in productie en logistiek. Verder sleutel ik aan een nieuwe productieopstelling en bespreek ik. mijn plannen met verschillende specialisten om te kijken hoe we de productie kunnen verhogen. Ondanks wat er in de media over ons gezegd wordt, is Shell sterk betrokken bij de transformatie van de energiesector in de richting van een duurzamere toekomst. Naar mijn mening kan Shell echt het verschil maken. Het zijn spannende tijden in de voorhoede van de energietransitie naar een duurzamere toekomst. en daar zal Shell een belangrijke rol in spelen.

Een leiderschapsprogramma van wereldformaat

Shell biedt een compleet leiderschapsprogramma. Ik word gecoacht zodat ik me voortdurend kan verbeteren, en dat zie je bij andere bedrijven minder. Er zijn veel jonge mensen, wat snel een saamhorigheidsgevoel geeft, net als op de universiteit. De mensen bij Shell zijn open, eerlijk, creatief, en voortdurend op zoek naar verbetering voor het bedrijf.