Werken bij Qompas
Ellen Luijben - Lead Recruiter

Ellen Luijben - Lead Recruiter

Qompas is digitale uitgever van keuzeproducten op het gebied van opleiding en carrière en persoonlijke ontwikkeling. De doelgroep bestaat uit (aankomend) hoger opgeleiden.

Door de sterke groei van het aantal activiteiten zijn er op dit moment zowel mogelijkheden voor studenten op zoek naar een stage- of afstudeerplaats als voor pas afgestudeerden op zoek naar een eerste werkgever.

Bij stageopdrachten kun je denken aan markt-, klant- en/of gebruikersonderzoeken. Meestal sluiten deze stageopdrachten het beste aan bij studenten die een commerciële /bedrijfskundige opleiding volgen aan een van de hogescholen. Voor technische stages of afstudeeropdrachten bieden we mogelijkheden voor studenten die een informatica gerelateerde opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool.

Ook als je net bent afgestudeerd en je aan de start van je loopbaan staat zijn er diverse mogelijkheden. Dit kan richting marketing of accountmanagement zijn maar ook op het gebied van software ontwikkeling.

Medewerkers van Qompas hebben affiniteit met technologie, nieuwe media en communicatie. Er heerst een hands-on cultuur. Medewerkers zijn doeners met brains.
Van medewerkers wordt veel eigen initiatief verwacht, doorzettingsvermogen en creativiteit. Medewerkers zijn betrokken bij hun werk en producten. De sfeer binnen Qompas is hecht en dat willen we graag zo houden.

Mocht je dit aanspreken dan nodig ik je van harte uit te solliciteren.

De sollicitatieprocedure van Qompas is in de regel als volgt: Na ontvangst van je sollicitatiebrief en uitgebreid CV wordt bekeken of er voldoende aanknopingspunten zijn voor een eerste oriënterend gesprek. Als na het eerste gesprek blijkt dat er voldoende raakvlakken zijn, volgen nog maximaal twee gesprekken. De sollicitatieprocedure wordt vervolgens afgesloten met een assessment. De gehele procedure beslaat zo'n drie à vier weken.

Succes met solliciteren!

Ellen Luijben