Qompas cv-check

Wat is belangrijker: brief of cv? Hoe ga ik om met gaten in mijn cv? Moet ik een samenvatting opnemen in mijn cv? Is een foto een pré op mijn cv? Op deze en vele andere vragen geeft de coach van Qompas je via de cv-check antwoord. Bovendien wordt je cv gecheckt op spellingfouten en krijg je persoonlijk advies om je cv te verbeteren.

Vul onderstaand formulier in en we checken je cv binnen 5 werkdagen.

Nog geen bestand gekozen
De bestandsgrootte mag maximaal 2MB zijn en het bestandstype .doc, .docx, .rtf of .pdf.
Ik heb nog geen account
Heb je nog geen idee wanneer je gaat afstuderen? Neem dan het startjaar van jouw opleiding en tel hier de opleidingsduur bij op.
Over het algemeen duurt
  • een mbo opleiding één tot vier jaar.
  • een hbo of wo bachelor opleiding vier jaar.
  • een hbo of wo master opleiding één of twee jaar.
Nog geen bestand gekozen
De bestandsgrootte mag maximaal 2MB zijn en het bestandstype .doc, .docx, .rtf of .pdf.
Qompas Talent Coaches
Talentcoach Ellen Luijben

Ellen Luijben, Talent Coach