Deal or no deal? De spanning stijgt en de tijd tikt. Heb jij het in je om binnen 24 uur de deal over de finish te trekken? In samenwerking met Clifford Chance organiseert Rabobank op 10 en 11 november de Investment Banking Business Course ‘Best of Both Worlds’.

Je krijgt de kans om onder toeziend oog van top zakenbankiers en advocaten een complexe case te voltooien. Dit doe je in een dealteam van financiële en juridische studenten. Zo ervaar je in de praktijk hoe de samenwerking tussen een advocatenkantoor en een bank bij fusies en overnames verloopt. Rabobank selecteert 12 studenten voor de rol van investment banking adviseur en Clifford Chance zal 12 rechtenstudenten selecteren voor de rol van M&A advocaat.

Tijdens de Business Course ervaar je hoe het is om te werken bij de corporate finance tak van Rabobank en Clifford Chance. Je krijgt de kans om onze collega’s te ontmoeten, onze kantoren te bekijken en de cultuur te ervaren.

Het enige waar jij aan moet voldoen:

  • Een sterke interesse hebben in corporate finance en stage willen lopen op de M&A afdeling.
  • Minimaal eind derde jaar van je Bachelor zitten tot maximaal 1 jaar werkervaring hebben.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Naast je studie ook nevenactiviteiten binnen finance hebben gedaan.
  • Ambitieus, betrokken en resultaatgericht ingesteld zijn.

Heb jij het in je & wil jij tot de nieuwe lichting stagiaires behoren van volgend jaar? Meld je dan vóór 12 oktober aan voor Best of Both Worlds!

Planning:

Kick-off: 4 november 13.30-19.00 uur

Start: 10 november 09.00 uur (Amsterdam)

(inclusief avondprogramma & overnachting)

Eind: 11 november 18.00 uur (Utrecht)

De geldende coronamaatregelen van het RIVM zijn van toepassing en bepalen te zijner tijd of Best of Both Worlds in de gewenste setting kan plaatsvinden.

Godelief Wösten - recruiter bij Rabobank
Godelief Wösten
Stel je vraag via: