Doe jij mee aan onze Online Business Course? Deloitte wil weten of je klaar bent voor de uitdaging.

De Deloitte Online Business Course M&A bied je de kans om een stap te maken buiten jouw comfort zone. Ervaar de mix van inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen en hoe het is om in de financiële wereld van Deloitte te werken. Kennismaking met onze sfeer en cultuur, maar ook persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Ontdek door middel van een inhoudelijke case hoe het is om als consultant bij Deloitte aan de slag te gaan en in teamverband te werken aan een opdracht.

Tijdens de Business Course ga je alle aspecten rondom M&A ervaren. Ondertussen is het mogelijk om Deloitte professionals op een informele manier te leren kennen en is naast het harde werken aan de case, ook tijd voor online fun elementen.

Een ideale route als je wilt starten in het M&A Traineeship! Rond jij de selectieprocedure succesvol af, doe jij mee aan de Online Business Course en is er een wederzijdse klik, dan maak je kans op een aanbieding voor een fulltime baan als M&A trainee.

/ma-traineeship?pc=2d5fcbc2177418393fd740950fb6a7ca

Aanmeldingen
Ben jij klaar voor de uitdaging en voldoe je aan de volgende eisen?

Je bent WO-student Finance of Business Economics en zit in de laatste fase van je master.
Je bent beschikbaar van 5 tot en met 7 mei 2021. Daarnaast zijn andere belangrijke data om in je agenda te zetten: 19 & 20 april 2021, vrijdag 30 april 2021

Schrijf je dan nu direct in voor de Online Business Course M&A, aanmelden is mogelijk tot uiterlijk maandag 12 april 2021.

Upload CV

Je schrijft je in en later zal de recruiter per mail vragen of je jouw CV zou willen delen. Binnen twee weken ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie

Online assesment
Als je wordt geselecteerd, dan vragen we je om binnen 5 dagen een online assessment te maken

Selectiedag
Hierna vindt de CV-selectie plaats. Kom jij in aanmerking voor een plek? Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken, deze dient te zijn afgerond voor 16 april 2021.

Op basis van de uitslag van het online assessment én je profiel wordt de beslissing gemaakt of jij wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en consultant.

De selectiegesprekken vinden plaats op 19 en 20 april 2021 in een online omgeving.

Kim Jap Tjoen San - recruiter bij Deloitte
Kim Jap Tjoen San
Stel je vraag via: