Bij TNO innoveren we voor een duurzamer, gezonder en niet te vergeten, een veiliger leven. Dichtbij in onze directe omgeving, op het werk of juist verder weg over de landgrenzen heen. Studeer jij op dit ogenblik en ben jij je aan het oriënteren op een stage of afstudeeropdracht? Of wil je meer weten over het TNO Trainee Programma en onze organisatie virtueel leren kennen? Schrijf je dan nu in voor het Get To Know Webinar 'Veiligheid'.

SCHRIJF JE IN VOOR GET TO KNOW TNO
Schrijf je in voor ons in-house webinar 'Get to Know TNO' op 23 september met als thema veiligheid.

Kijk door de ogen van TNO en ontdek hoe wij met technologische, veilige innovaties en menselijk materieel kunnen helpen om betere keuzes te maken die leiden naar een veilige omgeving. Hoe wij met voorbereiding op het onbekende zorgen voor controle in noodsituaties en hoe wij zorgen voor bescherming van onze strijdkrachten door onzichtbaarheid. Zo dragen wij bij aan het leven van morgen. Dat is waar we aan werken bij TNO.

Schrijf je in voor ons in-house webinar 'Get to Know TNO' op 23 september met als thema veiligheid en ontdek wat TNO jou te bieden heeft.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Op 23 september kun je alvast de sfeer proeven van hoe het kan zijn als je werkt bij TNO. We starten met een virtuele koffie vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag en laten je kennis maken met verschillende van onze wetenschappers. In onze live uitzending beantwoorden ze jouw vragen bijvoorbeeld over hun eigen onderzoek maar ook over waarom zij bij TNO zijn gaan werken.

Daarnaast kun je de recruiter en trainee allerlei vragen stellen over de organisatie, de werksfeer, onze ontwikkelingsprogramma's, etc. Bekijk hier de persoonlijke verhalen van TNO-medewerkers.

Het Get to Know TNO webinar wordt gegeven in het Engels, duurt van 14.00 tot 15.30 uur en daarna weet je of TNO in de nabije of verre toekomst een interessante werkgever kan zijn.

VOOR WIE?
BSc-, MSc- of PhD-studenten die geïnteresseerd zijn in vacatures, stages, afstudeermogelijkheden of het traineeprogramma van TNO.

Nneoma Emeh - recruiter bij TNO
Nneoma Emeh
Stel je vraag via: