Bij TNO innoveren we voor een veiliger, duurzamer en niet te vergeten, een gezonder leven. De corona pandemie heeft voor iedereen grote veranderingen gebracht. We zijn ons meer dan ooit bewust van onze gezondheid en hoe kwetsbaar die kan zijn.

AANMELDEN

Kijk door onze ogen en zie hoe technologische en sociale innovaties mensen kunnen helpen betere keuzes te maken die leiden naar een betere gezondheid. Hoe correct gebruik van onze gezondheidsdata leidt tot een combinatie van preventie en behandeling. En hoe een frisse blik op ieders set aan skills ons naar een evenwichtigere arbeidsmarkt brengt. Dat is waar we aan werken bij TNO.

Studeer jij op dit ogenblik en ben jij je aan het oriënteren op een stage of afstudeeropdracht? Wil je meer weten over het TNO Trainee Programma en onze organisatie virtueel leren kennen? Meld je dan hierboven aan voor het gratis webinar ‘Get to Know TNO’.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Op 7 mei kun je alvast de sfeer proeven van hoe het kan zijn als je werkt bij TNO. We bieden je een virtuele koffie aan vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag en laten je kennis maken met verschillende van onze wetenschappers. Zij kunnen direct jouw vragen beantwoorden over hun eigen onderzoek maar je ook vertellen waarom zij nou precies bij TNO zijn gaan werken.

Daarnaast kun je de recruiter en trainee allerlei vragen stellen over de organisatie, de werksfeer, onze ontwikkelingsprogramma's, etc. Bekijk de persoonlijke verhalen van TNO-medewerkers of kijk het eerdere Get to Know TNO webinar over Energietransitie en Duurzaamheid terug.

Het 'Get to Know TNO' webinar wordt gegeven in het Engels, duurt van 14.00 tot 16.00 uur en daarna weet je of TNO in de nabije of verre toekomst een interessante werkgever kan zijn.

VOOR WIE?
BSc-, MSc- of PhD-studenten die op zoek zijn naar een volgende fase van hun studie of al geïnteresseerd zijn in vacatures, stages en afstudeermogelijkheden of het traineeprogramma van TNO.

Lara Hagendoorn - recruiter - recruiter bij TNO
Lara Hagendoorn - recruiter
Stel je vraag via: