Inhousedag Traineeships HEINEKEN

Supply Chain – Operational Technology – Digital

Wat kun je verwachten?

Op 23 september organiseert HEINEKEN een inhousedag voor de Traineeship Tracks die starten in maart 2022. In ongeveer 2 uur willen wij jou een inkijkje geven in hoe werken bij HEINEKEN eruit ziet. Daarbij gaan we specifiek inzoomen op het Supply Chain, Operational Technology & Digital Traineeship. Vanuit iedere business unit wordt verteld aan welke projecten worden gewerkt en wat je als Trainee in deze track kunt verwachten. Ook wordt meer verteld over de sollicitatieprocedure die vanaf oktober gaat plaatsvinden. Hiermee willen we jou op laagdrempelige wijze kennis laten maken met wat wij jou vanuit HEINEKEN kunnen bieden.

Voor wie?

Iedereen met een goede motivatie is welkom! De inhousedag is voor (afgestudeerde) WO en HBO studenten die een achtergrond/ affniteit/ interesse hebben in Supply Chain, Digital (IT), Techniek en/ of Technologie. Interesse om bij bij onze brouwerij te werken staat voorop!

Wat houdt een Traineeship bij HEINEKEN in?

De Traineeships bestaan uit een rotatie programma waarin je als trainee de organisatie in de breedte leert kennen, ondersteund met professionele training en begeleiding. In maart 2022 gaan de nieuwe Traineeships van start.

Wat kun je van een Traineeship bij HEINEKEN verwachten?

  • In maart 2023 starten 3 verschillende tracks; Supply Chain, Operational Technology en Ditgital.
  • Binnen deze track leer jij in 3 of 4 opdrachten van 6 maanden de specifieke organisatie of business unit in de breedte kennen.
  • Werken in diverse rollen op verschillende niveaus: operationeel, tactisch en strategisch.
  • Veel verantwoordelijkheid en samenwerking met andere afdelingen (Commercie, Planning, Brouwen)
  • De locatie(s) van jouw Trainee opdrachten zijn afhankelijk van het Traineeship Track dat jij gaat volgen. Je kunt werken op ons kantoor in Leiden of binnen één van de brouwerijen in Zoeterwoude, Wijlre, Den Bosch of onze frisdrankfabrikant Vrumona in Bunnik.
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching en trainingen.
  • Goed perspectief op een uitdagende baan na afronding van je Traineeship

Hoe meld je je aan?

Heel simpel! Door een mailtje (met CV + korte motivatie) te sturen voor uiterlijk 16 september naar werkenbijheinekennederland@heineken.com. Je ontvangt daarna een bevestiging met deelname voor de inhousedag op 23 september.

Vragen?

Al jouw inhoudelijke vragen over het Traineeship of over de persoonlijke ervaringen van onze trainees, kun je voorafgaand aan de inhousedag mailen naar werkenbijheinekennederland@heineken.com Wij zorgen dat jouw vraag wordt beantwoord!

Angela Ridder - recruiter bij HEINEKEN
Angela Ridder
Stel je vraag via: